Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă la FCSB. Becali s-a înţeles deja cu un nou antrenor. Cine va veni în locul lui Dică şi ce salariu va avea

Surpriză uriaşă la FCSB. Becali s-a înţeles deja cu un nou antrenor. Cine va veni în locul lui Dică şi ce salariu va avea

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică n-are parte de cea mai fericită perioadă pe banca celor de la FCSB. După ratarea calificării în grupele Europa league, vicecampioana s-a încurcat şi în campionat şi a remizat pe propriul teren, 2-2, cu FC Botoşani, deşi a avut un avantaj de două goluri.

Patronul echipei a declarat că Nicolae Dică n-are nicio vină pentru ratarea calificării în grupele Europa League, însă, deja negociază pentru aducerea unui nou antrenor. Demis după doar trei meciuri petrecute pe banca CFR-ului, Edi Iordănescu a fost foarte aproape de a semna cu FC Voluntari.

Negocierile cu gruparea ilfoveană au picat, astfel că, Gigi Becali a intrat în contact cu antrenorul. Conform national.ro, cei doi s-au întâlnit de câteva ori şi au ajuns la un acord comun. Obiectivul principal al lui Edi Iordănescu, evident, va fi câştigarea campionatului.

Edi Iordănescu va semna un contract pe următoarele două sezoane, iar Becali va plăti aproximativ 400 de mii de euro pe an pentru salariile lui Edi Iordănescu şi ale oamenilor din staff-ul său. Surse din anturajul lui Gigi Becali susţin că anunţul numirii lui Iordănescu pe banca celor de la FCSB se va face până la următoarea etapă din campionat, adică în următoarele două săptămâni.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteauadicaiordanescu 

viewscnt
Articole similare