Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză URIAŞĂ la Madrid! Vinicius pleacă de pe Santiago Bernabeu. Galacticii l-au semnat deja pe înlocuitorul său!

Surpriză URIAŞĂ la Madrid! Vinicius pleacă de pe Santiago Bernabeu. Galacticii l-au semnat deja pe înlocuitorul său!galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Deşi a început senzaţional la Madrid, Vinicius Junior are şanse mari să plece de la Real Madrid.

O va face măcar sub formă de împrumut, intrucât nu l-a convins pe Zinedine Zidane de utilitatea sa. Deşi toată lumea la Madrid este convinsă de talentul său, Vinicius Junior ar urma să fie împrumutat până la finalul sezonului la un alt club, scrie presa din Spania.

În locul său, Zidane vrea să-l aducă înapoi de la Real Mallorca pe japonezul Takefusa Kubo, un tânăr fotbalist mult mai pe placul antrenorului care a adus trei UEFA Champions League pe Santiago Bernabeu.

De 15 meciuri la Mallorca a avut nevoie Kubo pentru a-l impresiona pe Zidane şi nu doar pe el. A devenit titular indiscutabil şi poate face acum pasul spre Real Madrid, club care l-a achiziţionat vara trecută. Locul de extracomunitar din lotul madrilenilor ar urma să fie eliberat chiar de Vinicius Junior.

"Kubo e ca Messi"

Împrumutat la Real Mallorca pentru un sezon, Takfusa Kubo a furat atenţia prin acţiunile sale în "stil Messi". Marc Pedraza , coechipierul japonezului de la Real Mallorca îl compara luna trecută pe Kubo, chiar cu starul catalanilor: "Este similar cu Messi ca stil de joc. Dacă are mingea, îţi poate câştiga meciul. Poate face ceva special, fie şi că va provoca un penalty în favoarea echipei tale. Are toate calităţile să reuşească la cel mai înalt nivel, la un club mare. Deja e bine adaptat şi cred că va reuşi în fotbalul mare" spune Pedraza despre Kubo.

Takefusa a fost transferat de Real Madrid în luna iulie, după un război purtat pe toate fronturile cu FC Barcelona. Jucătorul nipon, care abia a împlinit 18 ani, a jucat 16 meciuri în 2019 pentru FC Tokyo, meciuri în care a reuşit să înscrie cinci goluri. Dorit şi de PSG şi de Barcelona, Takefusa Kubo a semnat până la urmă cu Real Madrid. Conform cotidanului MARCA, cheia transferului lui Kubo la Real Madrid a fost contractul fotbalistului cu FC Tokyo.

La Madrid se ştia că Takefusa Kubo mai are contract doar până la 1 iunie cu gruparea japoneză. PSG şi Barca credeau că acordul lui Kubo cu FC Tokyo expiră pe 31 ianuarie, aşa cum era specificat pe site-ul Transfermarkt. Real Madrid nu a fost nevoită astfel să discute cu gruparea niponă, în timp ce Barca şi PSG nu au ştiut exact ce decizie să ia.

Afla mai multe despre: vinicius juniorreal madridtakefusa kubo 

viewscnt
Articole similare