Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă! Laporta i-a suflat jucătorul lui Real Madrid! Anunţul care surprinde pe toată lumea

Surpriză uriaşă! Laporta i-a suflat jucătorul lui Real Madrid! Anunţul care surprinde pe toată lumea

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta a reuşit să-l deturneze pe Erling Haaland (20 de ani) din drumul către Real Madrid! Presa din Spania scrie că deşi toate aspectele indicau faptul că Haaland va semna cu Real Madrid în vară, intervenţia lui Joan Laporta, care a fost numit recent din nou preşedinte al Barcelonei, a schimbat datele problemei şi catalanii sunt mai aproape de a obţine semnătura superstarului norvegian.

Surpriză! Joan Laporta îi suflă jucătorul Realului! Transferul lui Erling Haaland, mai aproape de Barcelona

Real Madrid şi Barcelona, dar şi alte cluburi mari, se vor lupta pentru transferul lui Erling Haaland, unul dintre jucătorii de mare viitor din noua generaţie. Haaland e un supergolgheter de care rivalele din Spania au mare nevoie, iar agentul jucătorului, Mino Raiola, s-a întâlnit deja cu şefii ambelor formaţii. Diario Gol scrie că deşi totul părea în favoarea Realului pentru transfer, Joan Laporta va reuşi să-l sufle pe atacantul norvegian, care e mai aproape de a semna cu Barcelona.

Barcelona şi-l doreşte pe Haaland încă din această vară, însă preţul cerut de Borussia Dortmund, cel puţin 150 de milioane de euro, e unul extrem de greu de atins de orice club în condiţiile pandemiei de COVID-19. Totuşi, portiţa de a-l transfera pe Haaland la un preţ normal e clauza de reziliere de 75 de milioane de euro pe care atacantul o are în contract şi care va deveni activă din vara lui 2022.

Transferul lui Erling Haaland la orice club va implica mai mult decât o sumă de transfer, fie ea de 75 de milioane de euro sau mai mare. Pe lângă remuneraţia pentru Borussia Dortmund, echipa care-l va transfera pe norvegian va trebui să plătească un comision de 20 de milioane de euro agentului său, Mino Raiola, dar şi alte 20 de milioane de euro tatălui său, Afl-Inge Haaland.

Erling Haaland a marcat de 33 de ori şi a livrat nouă pase de gol în 33 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon alături de Borussia Dortmund.

  • 110 milioane de euro este cota de piaţă a lui Haaland în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonatransfererling haalandreal madridjoan laporta 

viewscnt
Articole similare