Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ uriaşă! Manchester United, dublă lovitură! Un fotbalist de la Barca şi unul de la Real au semnat cu "Diavolii"

SURPRIZĂ uriaşă! Manchester United, dublă lovitură! Un fotbalist de la Barca şi unul de la Real au semnat cu "Diavolii"

Manchester United

Comentarii

Jurnalistul Jaime Navarro a anunţat că Manchester United a transferat duminică doi fotbalişti din Spania, câte unul de la Real ş Barca.

Două dintre cele mai puternice academii de fotbal din lume au primit o lovitură puternică de la Manchester United. "Diavolii roşii" au reuşit să transfere într-o singură zi, câte un jucător de la Real Madrid, respectiv FC Barcelona.

Manchester United, dublă lovitură! Un fotbalist de la Barca şi unul de la Real au semnat cu "Diavolii"

Jurnalistul spaniol Jaime Navarro anunţă că Marc Jurado şi Alvaro Fernandez vor juca la gruparea de pe Old Trafford. Propunerea englezilor i-a convins pe cei doi fotbalişti să bată palma cu echipa antrenata de Ole Gunnar Solskjaer.

Atât Jurado, cât şi Alvaro Fernando sunt internaţionali de tineret spanioli şi nu o vor costa niciun ban pe United. Gruparea britanică profită de faptul că cei doi fotbalişti nu vor să-şi mai prelungească acordul cu cluburile de care aparţin. Ei vor încasa însă un salariu triplu la Manchester United!

Conform sursei citate, cei doi tineri jucători au ajuns deja în Anglia şi vor fi anunţaţi oficial de gruparea la care mai joacă Marcus Rashford sau Paul Pogba.

Marc Jurado (ex FC Barcelona) este un fundaş dreapta extrem de ofensiv, căruia FC Barcelona i-a propus prelungirea contractului. Comparat cu Dani Alves, Jurado este internaţional de tineret spaniol şi se remarcă printr-o tehnică excelentă şi aplombul ofensiv impresionant. Are 15 pase decisive în stagiunea precedentă!

Alvaro Fernandez (ex Real Madrid) este tot fundaş lateral, dar stânga. Şi el a refuzat propunerea de prelungire a clubului merengue şi va juca în următorii ani la Manchester United. Alvaro Fernandez este un jucător polivalent, care loveşte bine mingea cu ambele picioare. Se remarcă printr-un plasament excelent, prin intuiţie şi viteză.

Strategia aplicată de Manchester United nu este una nouă. În Anglia, Arsene Wenger a fost printre primii care a "pescuit" tinere talente în curtea celor doi giganţi din Spania. El l-a adus pe Cesc Fabregas de la Barca, pe vremea când mijlocaşul era un necunoscut. Ulterior, Manchester United l-a transferat pe Gerard Pique bazându-se pe aceeaşi strategie. Barca a pierdut un alt mare talent în ultimii ani, atunci când Xavi Simons a semnat cu PSG, deşi era considerat cel mai bun produs al La Masia la acea vreme.

United s-a mişcat mai greu în cazul Ansu Fati, jucător care a fost promovat deja la prima echipă a catalanilor, dar care de asemenea trezise interesul formatiei de pe Old Trafford, pe vremea când era necunoscut.

Şi de la Real Madrid, United a mai fost la un pas să dea o mare lovitură. Englezii au vrut să-l transfere pe tânărul Latasa, atacantul titular al echipei Real Madrid U19 care a cucerit UEFA Youth League in urmă cu o săptămână, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare