Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă! Nicolae Dică ar putea antrena o echipă de top din Superligă. Cum s-ar realiza mutarea | EXCLUSIV

Surpriză uriaşă! Nicolae Dică ar putea antrena o echipă de top din Superligă. Cum s-ar realiza mutarea | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova traversează o perioadă dificilă. Oltenii au fost eliminaţi din Cupa României la mijlocul săptămânii trecute şi au şanse minime să cucerească titlul, după înfrângerea cu FCSB de pe Arena Naţională.

Ca urmare a rezultator slabe de săptămâna trecută, Ivaylo Petev şi-a reziliat contractul cu gruparea din Bănie, iar în presă au început să apară mai multe variante pentru postul de antrenor al Universităţii Craiova.

Nicolae Dică, alături de Mirel Rădoi la Universitatea Craiova?

În momentul de faţă, Mirel Rădoi, Marius Şumudică şi Costel Gâlcă sunt principalii ”candidaţi” pentru postul de antrenor al echipei patronate de Mihai Rotaru.  În opinia lui Florin Lovin, Rădoi cunoaşte mai bine campionatul intern decât Şumudică şi Gâlcă, deoarece a fost selecţionerul naţionalei României timp de doi ani.

Lovin este de părere că, în cazul în care Rădoi va bate palma cu Rotaru, acesta îl va coopta în staff pentru postul de antrenor secund pe Nicolae Dică, alături de care a mai colaborat la FCSB şi echipa naţională.

”Cred că Rădoi cunoaşte mai bine campionatul decât Gâlcă sau Şumudică. Are o bază de date, ştie cei mai buni jucători în detaliu şi bănuiesc că vine cu acelaşi staff cu care a fost şi în partea cealaltă, probabil că alături de Dică”, a spus Florin Lovin, la Orange Sport.

Nicolae Dică este liber de contract de la începutul lunii martie, după despărţirea de FC Voluntari.

 

Cine o va conduce pe Universitatea Craiova la următorul meci! ”Omul de încredere” al lui Rotaru revine

Finanţatorul Universităţii Craiova a declarat că Dragoş Bon va sta pe banca alb-albaştrilor la următorul din meci din campionat, cu Farul, de vineri. 

Dragoş Bon a fost numit în funcţia de director tehnic al academiei Universităţii Craiova în luna noiembrie, însă a mai ocupat funcţia de antrenor interimat al grupării din Bănie de trei ori.

”Nu ştiu să fi anunţat vreun antrenor pentru meciul cu Farul. Nu sa fost vorba despre opţiunea Papură niciodată, echipa va fi condusă de Dragoş Bon.

Până în data de 17 aprilie nu vom numi un antrenor, optimistic vorbind, 17-18 e o dată fezabilă pentru numirea unui antrenor, dar până atunci, nu, că e o situaţie nouă, nu vrem să punem antrenor doar până la finalul sezonului.

Avem discuţii deschise de aseară”, a spus Mihai Rotaru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: universitatea craiovasuperliganicolae dică 

viewscnt
Articole similare