Experiențe împreună.
You are here:

Surpriză uriaşă pe lista FRF. Cine e marele favorit să preia naţionala de tineret în locul lui Rădoi. Chivu e pe listă

Surpriză uriaşă pe lista FRF. Cine e marele favorit să preia naţionala de tineret în locul lui Rădoi. Chivu e pe listă
Comentarii

FRF este în căutarea unui nou selecţioner pentru naţionala de tineret, după ce Mirel Rădoi a făcut pasul către prima reprezentativă.

Deşi s-a zvonit că Adrian Mutu este alegerea federalilor pentru postul lăsat liber de Mirel Rădoi, se pare că oficialii FRF încă n-au ajuns la un numitor comun în privinţa viitorului selecţioner al naţionalei de tineret. 

Patru finalişti au rămas în cursa pentru postul de selecţioner al României U21: Adrian Mutu, Costel Enache, care tocmai a semnat cu Petrolul, Edward Iordănescu şi, mai nou, conform gsp.ro, Cristian Chivu.

Sursa citată notează că principalul favorit al oamenilor conduşi de Răzvan Burleanu este Edward Iordănescu, iar acum oficialii FRF aşteaptă ca medieşenii să-şi dispute ultimul meci din acest an. Vineri, în direct la Telekom Sport, Gaz Metan va juca, pe propriul teren, cu FC Viitorul. Imediat după această partidă, Edward Iordănescu va fi aşteptat la negocieri la sediul FRF.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe