Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă pentru Becali. Două cluburi importante din Europa vor să-i fure jucătorul preferat. Ce sumă e forţată să plătească acum FCSB

Surpriză uriaşă pentru Becali. Două cluburi importante din Europa vor să-i fure jucătorul preferat. Ce sumă e forţată să plătească acum FCSB

FCSB

Comentarii

Darius Olaru le-a stârnit interesul celor de la FCSB. Cum pauza de iarnă se apropie, oficialii roş-albaştrilor au demarat deja discuţiile pentru aducerea tânărului mijlocaş.

Însă, FCSB are concurenţi pe măsură pentru transferul lui Olaru. Conform fanatik.ro, două echipe importante din estul Europei se luptă pentru semnătura mijlocaşului: Dinamo Kiev şi Dinamo Moscova. Iar medieşenii le-au trimis deja oferta oficialilor celor două cluburi.

850 de mii de euro este suma pe care o aşteaptă Gaz Metan pentru a renunţa la serviciile lui Darius Olaru. În aceste condiţii, Gigi Becali va fi nevoit să facă o ofertă mai bună pentru a putea începe negocierile cu mijlocaşul de 20 de ani.

  • 500 de mii de euro este cota lui Darius Olaru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

FCSB este interesată de Olaru încă din sezonul trecut, conform declaraţiilor oficialilor medieşeni. Ioan Mărginean spune însă că este vorba despre mai mult decât un simplu interes. Preşedintele lui Gaz Metan susţine că anul trecut a avut semnat un acord cu FCSB, dar transferul a picat deoarece Gigi Becali voia să plătească suma în rate, iar clubul din Mediaş avea nevoie pe loc de toţi banii.

”Noi nu am avut oferte verbale. Am încheiat şi un contract, pe care l-am rupt la vremea respectivă, în vremea anului trecut, pentru că noi eram o echipă care aveam nevoie de bani. Şi acolo erau două clauze prin care sumele erau împărţită pe o perioadă care nu ne permitea să rezolvăm problemele care le aveam la ora respectivă. Băiatul a înţeles, Olaru, şi îşi vede de treabă. Totuşi a demonstrat şi la lotul de tineret, în cele 14 minute cât a intrat, că are valoare”, a declarat Ioan Mărginean pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteauaioan margineandarius olaru 

viewscnt
Articole similare