Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză URIAŞĂ pentru fanii lui Chelsea. El este noul favorit pentru a prelua gruparea de pe Stamford Bridge. Lampard, a doua variantă!

Surpriză URIAŞĂ pentru fanii lui Chelsea. El este noul favorit pentru a prelua gruparea de pe Stamford Bridge. Lampard, a doua variantă!

Chelsea

Comentarii

Presa spaniolă anunţă că Rafa Benitez, fostul tehnician de la Real Madrid, Liverpol şi Chelsea ar putea reveni pe Stamford Bridge.

Deşi toată lumea se aştepta la numirea lui Frank Lampard pe banca tehnică a londonezilor, presa spaniolă vine cu o informaţie neaşteptată: Rafa Benitez a devenit favorit să preia Chelsea!

Cei de la El Chiringuito anunţă că Roman Abramovic are trei nume pe lista posibililor înlocuitori ai lui Maurizio Sarri. Dintre ei, Rafa Benitez este cel mai bine poziţionat, în ciuda faptului că spaniolul nu se bucură deloc de sprijinul fanilor londonezi. Frank Lampard ar fi a doua opţiune a rusului, conform sursei citate, în timp ce antrenorul lui Watford, Javi Gracia, ar avea a treia şansă.

 

 

Benitez pleacă de la Newcastle

Dacă nu va fi Chelsea, Benitez e foarte liniştit. Are şanse bune să plece de la Newcastle, acolo unde relaţia cu patronul Mike Ashley este compromisă.

Benitez a făcut minuni la Newcastle, echipă pe care nu doar că a promovat-o din Championship, dar a şi scăpat-o de la retorgradare, în ciuda presiunii uriaşe dintre conducere, fani şi echipă.

Spaniolul ar fi primit o ofertă fabuloasă din China, acolo unde ar putea câştiga 18 milioane de euro pe sezon. Pe banca tehnică a lui Newcastle, Benitez a disputat 146 de meciuri şi a pierdut doar 54. Tehnicianul în vârstă de 59 de ani a câştigat UEFA Europa League cu Chelsea în sezonul 2012/2013. În palmaresul său se regăsesc două titluri de campion al Spaniei cu Valencia, o Cupă UEFA cu Valencia, Champions League cu Liverpool, Cupa şi Supercupa Angliei cu Liverpool. Cupa şi două Supercupe ale Italiei cu SSC Napoli. 

Afla mai multe despre: chelsearafa benitez 

viewscnt
Articole similare