Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă! Pochettino a dus-o pe Tottenham în finală şi şi-a anunţat plecarea. Antrenorul şi-a dezvăluit planurile în faţa jurnaliştilor

Surpriză uriaşă! Pochettino a dus-o pe Tottenham în finală şi şi-a anunţat plecarea. Antrenorul şi-a dezvăluit planurile în faţa jurnaliştilor
Comentarii

Tottenham este aproape de o performanţă uriaşă. Echipa pregătită de Maurico Pochettino a revenit incredibil în meciul cu Ajax, a marcat golul calificării în finală în minutul 90+6, iar acum poate câştiga pentru prima dată în istorie Liga Campionilor.

Venit în 2014 la Tottenham, Mauricio Pochettino este foarte aproape de a aduce un trofeu istoric în vitrina clubului londonez. Deşi nu l-a avut pe golgheterul Harry Kane la dispoziţie, Spurs a produs surpriza şi a eliminat-o pe Manchester City în sferturile de finală, iar revenirea din meciul cu Ajax a dus-o în marea finală.

Antrenorul spaniol a dezvăluit imediat după meciul de la Amsterdam că este timpul să se despartă de londonezi, după cinci sezoane petrecute la Tottenham. Pochettino a recunoscut că este foarte aproape de a o părăsi pe Spurs la finalul sezonului.

"Este greu să descriu în cuvinte ce simt acum. Cred că este una dintre cele mai importante nopţi din viaţa mea, mă refer la cum s-a încheiat meciul, la tot ceea ce s-a întâmplat în prima repriză, la ce am vrut să jucăm, cum părea că s-a dus totul de râpă după doar 3 minute.

Pentru mine, aşa cum am spus şi mai devreme, jucătorii sunt nişte eroi, le-am mai spus acest lucru, de fapt sunt supereroi. Suntem aproape de un miracol, mai ales că la începutul sezonului nimeni nu ne dădea nicio şansă. Cred că Tottenham a arătat că este echipa care merită să ajungă în finală. Va fi o finală extraordinară între două echipe englezeşti. Voi pleca de la Tottenham dacă voi pierde două finale.

În acelaşi timp, să câştigăm UEFA Champions League, ar fi fantastic. Aş închide un capitol de cinci ani şi m-aş duce acasă. Să câştigăm în aceste circumstanţe, poate că trebuie să mă gândesc să fac ceva diferit în viitor" , a declarat Mauricio Pochettino.

Afla mai multe despre: pochettinotottenhamspurs 

viewscnt
Articole similare