Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă! PSG, încă un transfer de top. Super jucătorul anunţat lângă Messi şi Neymar din vară

Surpriză uriaşă! PSG, încă un transfer de top. Super jucătorul anunţat lângă Messi şi Neymar din vară

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain vrea să-l aducă din postura de fotbalist liber de contract pe Antonio Rudiger, de la Chelsea.

PSG este clubul care a investit cel mai mult în această vară. Chiar dacă a adus mulţi jucători liberi de contract, formaţia antrenată de Mauricio Pochettino a pus mâna pe fotbalişti foarte importanţi precum Sergio Ramos, Leo Messi, Georginio Wijnaldum sau Gianluigi Donnarumma. De asemenea, gruparea pariziană l-a transferat contra cost pe Achraf Hakimi de la Inter Milano.

Potrivit presei internaţionale, în vara viitoare, PSG vrea să-l aducă din postura de jucător liber pe Antonio Rudiger, actualmente la Chelsea.


Unul dintre cei mai buni fundaşi din lume în acest moment, Rudiger nu şi-a prelungit acordul scandent în 2022 cu Chelsea. Chiar dacă antrenorul Thomas Tuchel vrea să-l păstreze la Chelsea, niciuna dintre părţi nu a făcut nicio declaraţie cu privire la viitoarea situaţie contractuală a fotbalistului. Rudiger este vizat de mai multe cluburi importante din Europa, printre care Real Madrid, Juventus sau Bayern Munchen.

Intrată recent în cursa pentru semnătura lui Rudiger, PSG pare să devină şi marea favorită. Gruparea de pe Parc de Princes deţine o forţă financiară impresionantă şi ar urma să aibă câştig de cauză în lupta pentru semnătura lui Rudiger. În iarnă, dacă jucătorul nu prelungeşte contractul, Chelsea ar fi dispusă să-l vândă pentru a nu-l pierde gratis, iar PSG ar fi interesată să-l transfere chiar şi contra cost, fiind singura dintre grupările mari din Europa care poate achita 35 de milioane de euro imediat, atât cât ar solicta Chelsea.

Afla mai multe despre: psgantonio rudiger 

viewscnt
Articole similare