Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă. Se face transferul lui Neymar? Unde a fost surprins avocatul care în 2017 i-a plătit brazilianului clauza de 222 de milioane de euro

Surpriză uriaşă. Se face transferul lui Neymar? Unde a fost surprins avocatul care în 2017 i-a plătit brazilianului clauza de 222 de milioane de euro

Campionate

Comentarii

Crespo, avocatul care în 2017 i-a plătit clauza de reziliere pe care Neymar o avea la FC Barcelona, a fost surprins intrând în birourile clubului de pe Camp Nou. Zvonurile că Neymar va pleca de la PSG sunt din ce în ce mai intense.

Neymar n-a fost convocat de PSG pentru meciul cu Nimes, din prima etapă a campionatului Franţei şi se înţeţesc zvonurile că va pleca de la Paris. FC Barcelona şi Real Madrid sunt considerate principalele favorite, mai ales că fereastra de transferuri din Anglia s-a închis. Presa catalană scrie că Neymar ar fi mai aproape de o revenire pe Camp Nou.

Luni dimineaţă, Crespo - avocatul care i-a plătit clauza de 222 de milioane de euro - a fost văzut în timp ce intra în birourile lui FC Barcelona. Întrebat de ziarişti dacă vizita are legătură cu transferul lui Neymar, acesta a refuzat să ofere vreun comentariu. Dar, scrie Sport.es, la ieşire a ţinut să precizeze că întâlnirea ”a fost pentru un alt client, care n-are nimic de-a face cu PSG”.

Crespo este un avocat născut în Valencia, care este specializat în drept sportiv. Este unul dintre cei mai căutaţi avocaţi când vine vorba despre consiliere juridică în transferurile de jucători sau în litigiile internaţionale, cu FIFA, UEFA sau TAS. Crespo este cel care a apărat-o pe FC Barcelona în 2014, când clubul catalan a fost sancţionat de FIFA pentru transferuri ilegale de minori.



În 2017, Crespo a fost cel care s-a prezentat la sediul Ligii de Fotbal din Spania pentru a depune suma de 222 de milioane de euro, clauza de reziliere pe care Neymar o avea cu FC Barcelona.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare