Experiențe împreună.
You are here:

SURPRIZĂ URIAŞĂ | ”U” Cluj a vândut un jucător la o echipă care evoluează în Europa League: ”Este bine să joci la un club cu o istorie atât de îndelungată”

SURPRIZĂ URIAŞĂ | ”U” Cluj a vândut un jucător la o echipă care evoluează în Europa League: ”Este bine să joci la un club cu o istorie atât de îndelungată”

Liga 2

Comentarii

”U” Cluj a vândut un jucător la o echipă care joacă în preliminariile Europa League. Artur Crăciun, un internaţional moldovean în vârstă de 22 de ani, a semnat cu Honved Budapesta.

”Şepcile” roşii au transferat în această vară doi fundaşi centrali cu multă experienţă, Gabi Tamaş şi Srdjan Luchin, motiv pentru care şi-a permis să se despartă de unul dintre cei mai buni jucători din lot. Artur Crăciun a fost astfel vândut la Honved Budapesta, scrie Liga2.ro.

”U” Cluj a vândut un jucător la o echipă din preliminariile Europa League

Artur Crăciun are 22 de ani, este fundaş central şi măsoar 1,93 metri. A fost transferat vara trecută de ”U” Cluj, liber de contract, după ce s-a despărţit de Milsami Orhei. A mai jucat de-a lungul carierei la Zimbru Chişinău şi Sheriff Tiraspol. Crăciun este şi internaţional moldovean, unde a fost de altfel remarcat de cei de la Honved. Acum, ”U” Cluj a ales să-l vândă la Honved Budapesta, echipă care joacă în preliminariile Europa League, unde o va întâlnit pe Inter Turku.

”Sunt foarte fericit să fiu jucătorul lui Honved. E bine să joci la un club cu o istorie atât de îndelungată şi de bogată. Simt că pot ajunge la un nivel mai înalt cu această echipă. Vreau să demonstrez că merit încrederea pe care mi-au acordat-o cei de aici şi să ajut echipa să-şi atingă obiectivele”, a declarat Artur Crăciun în momentul în care a fost prezentat oficial.

FC Universitatea Cluj l-a transferat pe Artur Crăciun la Honved Budapesta, clubul nostru păstrând şi procente din...

Publicată de FC Universitatea Cluj pe Joi, 20 august 2020

 

viewscnt
Articole similare
Poze demențiale cu Simona Halep în croazieră în luna de miere