Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ URIAŞĂ | ”U” Cluj a vândut un jucător la o echipă care evoluează în Europa League: ”Este bine să joci la un club cu o istorie atât de îndelungată”

SURPRIZĂ URIAŞĂ | ”U” Cluj a vândut un jucător la o echipă care evoluează în Europa League: ”Este bine să joci la un club cu o istorie atât de îndelungată”

Liga 2

Comentarii

”U” Cluj a vândut un jucător la o echipă care joacă în preliminariile Europa League. Artur Crăciun, un internaţional moldovean în vârstă de 22 de ani, a semnat cu Honved Budapesta.

”Şepcile” roşii au transferat în această vară doi fundaşi centrali cu multă experienţă, Gabi Tamaş şi Srdjan Luchin, motiv pentru care şi-a permis să se despartă de unul dintre cei mai buni jucători din lot. Artur Crăciun a fost astfel vândut la Honved Budapesta, scrie Liga2.ro.

”U” Cluj a vândut un jucător la o echipă din preliminariile Europa League

Artur Crăciun are 22 de ani, este fundaş central şi măsoar 1,93 metri. A fost transferat vara trecută de ”U” Cluj, liber de contract, după ce s-a despărţit de Milsami Orhei. A mai jucat de-a lungul carierei la Zimbru Chişinău şi Sheriff Tiraspol. Crăciun este şi internaţional moldovean, unde a fost de altfel remarcat de cei de la Honved. Acum, ”U” Cluj a ales să-l vândă la Honved Budapesta, echipă care joacă în preliminariile Europa League, unde o va întâlnit pe Inter Turku.

”Sunt foarte fericit să fiu jucătorul lui Honved. E bine să joci la un club cu o istorie atât de îndelungată şi de bogată. Simt că pot ajunge la un nivel mai înalt cu această echipă. Vreau să demonstrez că merit încrederea pe care mi-au acordat-o cei de aici şi să ajut echipa să-şi atingă obiectivele”, a declarat Artur Crăciun în momentul în care a fost prezentat oficial.

FC Universitatea Cluj l-a transferat pe Artur Crăciun la Honved Budapesta, clubul nostru păstrând şi procente din...

Publicată de FC Universitatea Cluj pe Joi, 20 august 2020

 

Afla mai multe despre: artur craciun 

viewscnt
Articole similare