Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Viitorul încă n-a devenit Farul. Ce denumire a fost afişată la tragerea la sorţi a ţintarului Ligii 1

SURPRIZĂ | Viitorul încă n-a devenit Farul. Ce denumire a fost afişată la tragerea la sorţi a ţintarului Ligii 1galerie foto

Superliga

Comentarii

Gino Iorgulescu a explicat motivul pentru care Farul Constanţa a fost prezentă cu vechea denumirea pe tabloul pentru tragerea la sorţi a ţintarului Ligii 1, adică Viitorul Constanţa. Fuziunea dintre Viitorul şi Farul a fost anunţată oficială în urmă cu mai bine de o săptămână.

Pe 21 iunie, în cadrul unui eveniment oficial, Gică Hagi a anunţat că Viitorul şi Farul vor forma o singură echipă, care va purta denumirea celei din urmă. La mai bine de o săptămână distanţă, pe LPF a trecut vechea denumirea, Viitorul, pe tabloul pentru tragerea la sorţi a ţintarului Ligii 1.

Gino Iorgulescu a explicat motivul pentru care noua denumirea a clubului, adică Farul Constanţa, n-a fost folosită la tragerea la sorţi a programului pentru sezonul 2021-2022.

Motivul pentru Viitorul nu şi-a schimbat încă denumirea în Farul

Imediat după ce Gică Hagi a anunţat oficial că Viitorul devine Farul Constanţa, echipa ”Regelui” a început procesul de rebranding. Sigla Viitorului de pe echipamente a fost înlocuită cu emblema Farului, site-ul oficial a primit noua denumire, lucru care s-a întâmplat şi cu contul oficial de Facebook.

Cu toate acestea, la tragerea la sorţi a programului Ligii 1 pentru nou sezon, clubul a apărut pe panou cu vechea denumire: Viitorul Constanţa. Gino Iorgulescu a explicat că motivul pentru care numele n-a fost încă schimbat este că Gică Hagi n-a obţinut până acum toate aprobările necesare:

”Ei trebuie să facă dosar şi să meargă la FRF, si pe urmă la alte foruri care să le dea aprobabrea să facă fuziunea şi să se numească Farul. De-aia astăzi pe tabel i-am pus tot Viitorul, pentru că nu au avut încă o aprobare definitivă să se numească Farul”, a declarat Gino Iorgulescu.

Potrivit regulamentului, fuziunea dintre două echipe aflate în aceeşi ligă este interzisă, dar Gică Hagi&Co au găsit o altă soluţie, pentru ca echipa să nu fie retrogradată. Viitorul şi Farul nu vor face o fiziune clasică, ci echipa lui Hagi pus şi simplu va fi ”botezată” cu numele celei mai cunoscute echipe din Constanţa. În plus, îi va prelua culorile, emblema şi tot ce ţine de identitatea Farului.

Afla mai multe despre: gino iorgulescu 

viewscnt
Articole similare