Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprize în lotul României pentru dubla cu Lituania! Alegerile selecţionerului spaniol al naţionalei masculine de handbal

Surprize în lotul României pentru dubla cu Lituania! Alegerile selecţionerului spaniol al naţionalei masculine de handbal

Handbal

Comentarii

Montoya Fernandez a anunţat jucătorii pe care se va baza în partidele cu balticii din preliminariile Europeanului de handbal masculin din 2020.

Din lista de 19 jucători lipseşte portarul Mihai Popescu, cel care a fost căpitanul tricolorilor, dar revine Alex Şimicu, după accidentarea suferită în vara trecută. O altă supriză este convocarea portarului Timişoarei Cristian Tcaciuc. Reunirea tricolorilor va fi pe 7 aprilie, iar cele două jocuri împotriva lituanienilor vor avea loc pe 11 aprilie, la Târgovişte şi trei zile mai târziu, în deplasare. 
 
România a început dezastruos campania de calificare la Europeanul din 2020, după ce a pierdut în Portugalia (13-21) şi contra campioanei mondiale Franţa (21-31). În acest moment, Franţa şi Portugalia au câte 4 puncte, în timp ce Lituania şi România nu au niciun punct. La turneul final se vor califica primele două clasate din cele trei grupe preliminare, dar şi cele mai bune patru formaţii clasate pe locul 3. Spania, campioana european en-titre, Suedia, Norvegia şi Austria sunt calificate direct. România nu a mai fost prezentă la un European din 1995.
 
LOTUL ROMÂNIEI
Portari: Ionut Iancu, Gabriel Şelaru, Cristian Tcaciuc
Extreme stânga: Chike Onyejekwe, Nicu Negru
Interi stânga: Dan Racoţea, Robert Militaru, Viorel Fotache, Andrei Buzle, Alex Simicu
Centri: Calin Căbuţ, Marius Szoke
Interi dreapta: Demis Grigoraş, Marius Sadoveac, 
Extreme dreapta: Gabriel Bujor, Roland Thalmaier
Pivoţi: Vlad Rotaru, Dragoş Soare, Gabriel Dumitriu
 

Afla mai multe despre: ce handballituaniamontoya fernandes 

viewscnt
Articole similare