Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprize în Premier League. Cine sunt laureaţii lunii septembrie

Surprize în Premier League. Cine sunt laureaţii lunii septembrie

Premier League

Comentarii

Atacantul Harry Kane (Tottenham) a fost ales cel mai bun fotbalist al lunii septembrie din Premier League, în timp ce spaniolul Pep Guardiola (Manchester City) a primit pentru aceeaşi lună distincţia de cel mai bun antrenor.

În cele 4 etape disputate în septembrie, Kane a marcat 6 goluri: două cu Everton (3-0), două cu West Ham (3-2) şi două cu Huddersfield Town (4-0). Unicul meci în care nu a marcat a fost cel cu Burnley (0-0).

Kane, 24 ani, a fost desemnat pentru a cincea oară cel mai bun jucător al lunii în Anglia, egalând la acest capitol jucători precum Wayne Rooney şi Robin van Persie. Recordul este deţinut de Steven Gerrard (ex-Liverpool), de 6 ori câştigător al premiului pentru cel mai bun jucător al lunii.

Pep Guardiola a obţinut cu Manchester City 4 victorii din tot atâtea meciuri disputate în septembrie în Premier League: 5-0 cu Liverpool, 6-0 cu Watford, 5-0 cu Crystal Palace, 1-0 cu Chelsea. Este pentru a doua oară când Guardiola obţine acest premiu. După 7 etape în Anglia, City este lider cu 19 puncte.

Tehnicianul spaniol îi succede pe lista câştigătorilor germanului David Wagner, de la Huddersfield.

Atacantul Antonio Valencia (Manchester United) a primit premiul pentru cel mai frumos gol al lunii septembrie, pentru reuşita lui din voleu în meciul cu Everton (1-0) din 17 septembrie.

Afla mai multe despre: angliapremier leagueguardiolaharry kanetottenhammanchester cityseptembrie 

viewscnt
Articole similare