Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprize la US Open! Jucătoarea de pe locul 7 mondial a fost eliminată de o sportivă venită din calificări. O altă favorită anunţă că ia o pauză după eliminarea prematură

Surprize la US Open! Jucătoarea de pe locul 7 mondial a fost eliminată de o sportivă venită din calificări. O altă favorită anunţă că ia o pauză după eliminarea prematură

Tenis

Comentarii

Jucătoarea franceză de tenis Caroline Garcia, locul 7 mondial şi semifinalistă anul trecut, a fost eliminată, marţi, în primul tur la US Open, de chinezoaica Yafan Wang (114, venită din calificări), scor 6-4, 6-1.

Caroline Garcia, locul 7 mondial, eliminată de o jucătoare venită din calificări la US Open

Meciul a durat o oră şi 10 minute.

Garcia a avut o vară americană explozivă anul trecut (titlu la turneul WTA 1000 de la Cincinnati, apoi o semifinală la Flushing Meadows, prima în Grand Slam).

Maria Sakkari, în lacrimi, anunţă că ar putea lua o pauză de la tenis

Jucătoarea elenă de tenis Maria Sakkari, numărul opt mondial, a declarat că ar putea lua o pauză de la tenis după ce a fost eliminată în runda inaugurală la US Open, relatează Reuters.

Jucătoarea în vârstă de 28 de ani a fost eliminată după o înfrângere cu 6-4 6-4 în faţa spaniolei Rebeka Masarova, numărul 71 mondial.

"Nu aş spune că am jucat bine", a declarat o Sakkari emoţionată pentru Eurosport. "Dacă aş fi jucat cu cel puţin cinci sau 10% mai bine, aş fi câştigat meciul. Acestea sunt meciurile pe care trebuie să le câştig. Nu pot să pierd aceste meciuri; au fost prea multe pentru nivelul meu în acest an şi este regretabil. Simt că nivelul meu a fost şi a fost slab şi trebuie să fac ceva în acest sens. Nu este o lipsă de efort, cu siguranţă. Este foarte incert, nu ştiu ce voi face, dacă voi lua o pauză sau nu", a spus Sakkari.

Afla mai multe despre: caroline garciaus openmaria sakkari 

viewscnt
Articole similare