Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprize la Wuhan. Trei dintre favorite eliminate în primul tur

Surprize la Wuhan. Trei dintre favorite eliminate în primul tur

Tenis

Comentarii

Jucătoarea letonă Jelena Ostapenko, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 10, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-2, 6-4, de australianca Daria Gavrilova, locul 33 WTA, în primul tur al Wuhan Open.

Ostapenko s-a înclinat după un meci de o oră şi 26 de minute. Ea era pe partea de tablou a favoritei numărul 2, daneza Caroline Wozniacki.

Finalista ediţiei trecut, australianca Ashleigh Barty, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16, a învins-o, cu scorul de 7-5, 6-4, pe britanica Johanna Konta, locul 43 WTA, după un meci de 100 de minute. Barty este pe partea de tablou a liderului WTA, Simona Halep.

Sportiva italiană Camila Giorgi, locul 30 WTA, a pierdut, cu scorul de 4-6, 6-4, 4-6, meciul din primul tur disputat cu Aleksandra Krunici din Serbia, locul 63 WTA, în puţin peste două ore de joc.

Chinezoaica Xiyu Wang, locul 232 WTA, venită din calificări a întrecut-o, cu scorul de 6-4, 6-3, pe americanca Bernarda Pera, locul 72 WTA, beneficiară a unui wild card, după un meci de 90 de minute.

Wang va evolua în turul al doilea cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 13 WTA, şi câştigătoarea acestui meci va juca în optimi cu Simona Halep sau cu Dominika Cibulkova, locul 31 WTA.

Afla mai multe despre: camila giorgijelena ostapnekowuhan 

viewscnt
Articole similare