Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprize mari în Serie A! Roma şi Bologna, marile perdante ale zilei de sâmbătă. Aici ai VIDEO rezumatele

Surprize mari în Serie A! Roma şi Bologna, marile perdante ale zilei de sâmbătă. Aici ai VIDEO rezumatele

Serie A

Comentarii

AS Roma şi Bologna au călcat strâmb în etapa a 24-a din Serie A. Cele două candidate la locurile de cupe europene au fost victimele Atalantei, respectiv a Bolognei. Tot sâmbătă, Lece a învins-o pe Spal, scor 2-1.

Atalanta - AS Roma 2-1 

Cea mai spectaculoasă echipă din Serie A, Atalanta a făcut o nouă victimă de top. În partida cu Roma, băieţii lui Gasperini s-au trezit conduşi din finalul primei reprize. Dzeko a marcat pentru capitolini. Atalanta a revenit însă excelent de la cabine şi a întors scorul în decurs de nouă minute. Palomino a restabilit egalitatea, apoi Pasalic i-a adus pe milanezi în avantaj cu o superexecuţie. 2 la 1 a fost şi scorul final, iar Atalanta şi-a securizat poziţia a patra în clasament. Echipa din Bergamo are acum şase puncte avans faţă de Roma.

Bologna - Genoa 0-3

Genoa a bifat a doua victorie consecutivă în Serie A, după ce s-a impus în faţa celor de la Bologna. Soumaoro a modificat primul tabela pentru fosta echipă a lui Radu la mijlocul primei reprize. Imediat, Bologna a rămas în zece jucători. Schouten a văzut roşu direct pentru o intrare criminală. Cu om în plus, Genoa a mai marcat o dată până la pauză. Marcator a fost Sanabria. După ieşirea de la cabine, grifonii s-au închis perfect şi tot ei mai mai marcat o dată. Denswil a făcut penalti şi a fost eliminat, iar Criscito a stabilit scorul final de la punctul cu var. Genoa s-a impus cu 3-0 şi a ajuns la patru meciuri la rând fără înfrângere.

Afla mai multe despre: serie arezumate 

viewscnt
Articole similare