Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprize, surprize! Eurosurprizele pe care merg toţi pariorii inteligenţi şi care aduc banii

Surprize, surprize! Eurosurprizele pe care merg toţi pariorii inteligenţi şi care aduc baniigalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Avem megafotbal vara asta. A început bine sezonul cald. Nici fierbinţeală să pici pe stradă, revine lumea la stadion şi avem Euro. 2020 sau 2021, nu prea s-a înţeles lumea aici. Ne-am înţeles însă la 24 de echipe, 51 de meciuri şi 12 stadioane. Printre care şi al nostru. Ăl mai mare şi mai frumos.

Marele păcat rămâne însă. Noi nu suntem acolo. Nu suntem cu Naţionala, aşa cum am fi avut oportunitatea, mai ales acum că se joacă şi la noi. A devenit o obişnuinţă aşa că surpriză ar fi fost dacă s-ar fi întâmplat. Dar lasă că vom fi acolo cu victoriile altora şi cu câştigul nostru pe bilet. 

La Casa o să avem oferte care o să-ţi pice pe bune din cer. Dincolo de combinaţii speciale de pariuri şi de cote şi de bonusuri punctuale. În promoţia Eurosurprize, şi online, şi în agenţii, ca să fie treaba-treabă, trebuie să te înscrii, să depui şi să primeşti pe măsură. Pe măsura depunerilor, că aşa-i viaţa. 

Câştigi automat pariuri fără risc până la 250 de lei, cote mărite până la 50% şi 100 free spins (rotiri gratuite). Chiar şi bonus cash dacă eşti cuminte şi ascultător. Şi sigur că vorbim numai de câteva surprize. Le ai pe toate aici, în mecanismul campaniei. Minunile astea ţin 30 de zile, cât ţine şi Euro. Aşa că ochii pe tv la meciuri şi la campania asta. 

Să recapitulăm. Din 11 până în 11. Din iunile până-n iulie. Depui şi primeşti automat online şi în agenţii. Pariezi pe Euro şi câştigi!

 

Afla mai multe despre: eurosurprizele 

viewscnt
Articole similare