Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprize, surprize la Sibiu | Mărţişoare pentru doamne şi domnişoare la Hermannstadt - FCSB

Surprize, surprize la Sibiu | Mărţişoare pentru doamne şi domnişoare la Hermannstadt  - FCSB

Cupa României

Comentarii

Jandarmeria Sibiu anunţă că accesul pe stadionul Municipal Sibiu pentru meciul FC Hermannstadt – FCSB se va face începând cu ora 16.30. Jandarmii vor oferi mărţişoare reprezentantelor sexului frumos care asistă la partidă.

"Chiar dacă primăvara întârzie să-şi facă apariţia, aspectul şi semnificaţia vestitorului acesteia rămân neschimbate, aşadar, deşi de data aceasta nu vesteşte primăvara şi pentru că i-au fost atribuite mai multe semnificaţii, vom oferi câte un mărţişor doamnelor şi domnişoarelor care vor asista la meciul de fotbal, ca podoabă aducătoare de noroc şi ca o exprimare a gândurilor noastre bune. Cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor apelând în orice moment numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitiv", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Sibiu.

’’Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 16.30, doar pe bază de bilete sau invitaţii. Pentru siguranţa cetăţenilor şi prevenirea incidentelor nedorite, recomandăm participanţilor să respecte măsurile adoptate de organizator şi forţele de ordine cu privire la ora de acces, obiecte interzise, puncte de acces, locuri de parcare etc. şi să evite implicarea în conflicte de orice natură’’, mai spun oficialii sibieni.

Afla mai multe despre: cupa romanieisteauafcsbhermannstadt 

viewscnt
Articole similare