Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprizele se ţin lanţ la FC Hermannstadt. După ce a transferat un jucător de la PSG, şi-a prezentat şi noul manager

Surprizele se ţin lanţ la FC Hermannstadt. După ce a transferat un jucător de la PSG, şi-a prezentat şi noul manager

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt şi-a prezentat, astăzi, noile achiziţii cu care va ataca play-off-ul Ligii l de fotbal. Formaţia din Sibiu a semnat cu jucătorul celor de la Paris Saint-Germain, Kevin Rimane, l-a prezentat şi pe noul manager: fostul rapidist Dănuţ Perjă.

Preşedintele celor de la FC Hermannstadt, Iuliu Mureşan, este în culmea fericirii. Astăzi şi-a prezentat noile achiziţii bifate, fotbalistul adus de la Paris Saint-Germain, Kevin Rimane, dar şi pe noul manager al formaţiei din Sibiu, Dănuţ Perjă.

Dănuţ Perjă este a câştigat de trei ori Cupa României şi tot de trei ori şi Super Cupa României ca fotbalist al Rapidului. La acelaşi club, Dănuţ Perjă a ocupat funcţia de team manager. Fostul fundaş central în vârstă acum de 44 de ani, a mai ocupat funcţii de conducere la Foresta, dar şi la ACS Şirineasa, echipă cu care a promovat din Liga a III-a în Liga a II-a a României.

De partea cealaltă, fundaşul central de 28 de ani, Kevin Rimane, şi-a început parcursul în fotbalul european în programele academiei de la celebrul club francez Paris Saint-Germain. Primul său contract de fotbalist profesionist, însă l-a semnat cu Boulogne în vara lui 2011, pentru o perioadă de trei ani. A jucat primul său meci la profesionisti pe 5 august 2011 împotriva lui Angers, în Ligue 2, a doua competiţie din eşalonul fotbalistic francez. La finalul contractului, Kevin a decis să revină la clubul care l-a format, PSG, unde a acceptat să joace pentru echipa de rezerve. Eforturile sale la antrenamente au fost răsplătite cu includerea în prima echipă împotriva celor de la Saint-Étienne, pe 31 ianuarie 2016. Mai mult, fundaşul de 1,81 m a fost integralist pentru Paris Saint-Germain în victoria cu 4-0 în faţa celor de la AS Monaco în finala Super Cupei Franţei, pe 4 august 2018. A fost titular într-un prim 11 în care au mai evoluat fotbalişti de talie mondială ca Buffon, Thiago Silva, Diarra, Verratti, Rabiot şi Angel Di Maria.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare