Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Susic a ales între meciul cu Steaua Roşie şi cel cu FCSB: ”Mai important e meciul cu Steaua Roşie, pentru că e primul”

Susic a ales între meciul cu Steaua Roşie şi cel cu FCSB: ”Mai important e meciul cu Steaua Roşie, pentru că e primul”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, întrr-un meci din etapa a şasea a Ligii 1.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Bilel Omrani în minutul 30 al meciului. 

Imediat după meci, Mateo Susic, fundaşul CFR-ului, a declarat: ”Cred că însemnă mult pentru noi, mai ales că suntem echipa care a jucat cele mai multe meciuri în acest startd e sezon, atât în campionat, cât şi în Euorpa. Aşa că este foarte bine să începi puternic în campionat, cu maximum de puncte. Mai ales după această evoluţie proată, o pot spune, în Europa, pentru a readuce o atmosferă bună şi a ne recăpăta încrederea.

A fost foarte greu după acel meci, mai ales că nu ne aşteptam să jucăm aşa cum am făcut-o. Rezultatul a fost mult mai drastic faţă de evoluţia de pe teren. Cred ca această victorie ne-a readus încrederea şi vom încerca în returul cu Steaua Roşie Belgrad să arătăm că suntem o echipă bună şi ultimul meci a fost o coincidenţă.

Fiecare meci este important şi mai ales cu Steaua Roşie avem nevoie să arătăm că nu aceea este valoarea CFR-ului, care a câştigat titlul în ultimii ani. Că suntem o echipa mai bună decât a arătat rezultatul. Nu pot spune care meci este mai important. Ambele sunt importante, dar acum cel cu Steaua Roşie fiindcă e primul, apoi ne vom gândi şi la FCSB.” a spus fundaşul campioanei, după victoria de la Piteşti

Afla mai multe despre: susiccfr 

viewscnt
Articole similare