Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suspansul continuă! Comitetul Executiv al Rugby Europe în care urma să fie analizat arbitrajul lui Iordăchescu a fost amânat

Suspansul continuă! Comitetul Executiv al Rugby Europe în care urma să fie analizat arbitrajul lui Iordăchescu a fost amânat

Rugby

Comentarii

Comitetul Executiv al Rugby Europe, care ar fi trebuit să se dispute astăzi, a fost amânat pentru săptămâna viitoare. Membrii CEx ar fi trebuit să analizeze arbitrajul lui Vlad Iordăchescu de la meciul Belgia - Spania.

Lumea rugby-ului este în continuare în suspans. Astăzi ar fi trebuit să se analizeze arbitrajul lui Vlad Iordăchescu de la meciul Belgia - Spania, scor 18-10. Atunci, belgienii au reuşit să câştige, rezultate care a ajutat România să se califice la Cupa Mondială din Japonia 2019. Dar spaniolii au acuzat că arbitrul român i-a defavorizat clar şi a influenţat rezultatul final.

Şedinţa în care ar fi trebuit să se discute acest caz ar fi trebuit să aibă loc astăzi, dar a fost amânată pentru săptămâna viitoare, dar data şi ora n-au fost anunţate. Membrii Comitetului Executiv au justificat amânarea prin faptul că au nevoie de mai mult timp să strângă informaţii.

Afla mai multe despre: rugbyromaniaspaniabelgiavlad iordachescu 

viewscnt
Articole similare