Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suspendare drastică pentru Inter Milano din cauza atitudinii rasiste a fanilor la adresa lui Kalidou Koulibaly

Suspendare drastică pentru Inter Milano din cauza atitudinii rasiste a fanilor la adresa lui Kalidou Koulibaly

Fotbal

Comentarii

Gruparea Internazionale Milano a fost sancţionată cu disputarea a următoarelor două meciuri de pe teren propriu cu porţile închise, ca urmare a atitudinii rasiste a fanilor săi, care l-a vizat pe Kalidou Koulibaly, la partida de miercuri cu Napoli.

Comisia de Disciplină a ligii italiene a sancţionat Inter pentru “scandări ofensatoare, cu caracter rasist” şi pentru “scandări insultatoare, cu caracter teritorial”, care i-au vizat pe oaspeţi.

La meciul dintre Inter şi Napoli, Koulibaly a fost de mai multe ori ţinta ţipetelor fanilor gazdelor, care imitau maimuţa.

Koulibaly, eliminat miercuri, a fost suspendat două jocuri, primul pentru eliminare şi al doilea pentru că l-a aplaudat ironic pe arbitru.

Inter Milano a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Napoli, în etapa a XVIII-a a campionatului italian Serie A.

Golul a fost marcat de Lautaro Martinez, în minutul 90+1. Oaspeţii, fără fundaşul Vlad Chiricheş, accidentat, au terminat meciul în nouă jucători, după eliminările lui Koulibaly '80 şi Insigne '90+5.

Afla mai multe despre: internationale milanokalidou koulibaly 

viewscnt
Articole similare