Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suspendare drastică pentru Kuku, după meciul cu ACS Poli. Comisia de Disciplină, în pronunţare în privinţa plângerilor CFR Cluj - FCSB

Suspendare drastică pentru Kuku, după meciul cu ACS Poli. Comisia de Disciplină, în pronunţare în privinţa plângerilor CFR Cluj - FCSB

Superliga

Comentarii

Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat, miercuri, pentru şase jocuri şi penalizat cu 10.000 de lei pe fotbalistul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Benjamin Kuku, eliminat la partida cu Acs Poli Timişoara, din etapa X a play-out-ului Ligii I.

Kuku a fost eliminat în minutul 41, la câteva minute după s-a lovit cap în cap cu Denis Haruţ, iar jucătorul Timişoarei a rămas inert pe teren. Toţi jucătorii au făcut semne disperate către ambulanţă, iar două maşini au pătruns imediat pe teren. Kuku şi-a revenit imediat, însă Haruţ a fost scos cu ambulanţa de pe gazon, fiind transportat la spital. La o zi după meci, ACS Poli Timişoara a anunţat că situaţia medicală a lui Haruţ este bună.

Comisia de Disciplină a mai decis, miercuri, ca Florin Cernat (FC Voluntari) să fie suspendat două jocuri şi penalizat cu 3.000 de lei.

În ceea ce priveşte plâgerile formulate de grupările CFR Cluj şi FCSB, prin care fiecare cere sancţionarea ceilelalte, comisia FRF a rămas în pronunţare.

FCSB a cerut Comisiei de Disciplină a FRF depunctarea echipei rivale la titlu CFR Cluj şi suspendarea antrenorului acesteia, Dan Petrescu, pentru 16 etape, în urma unor declaraţii ale tehnicianului, considerate a prejudicia imaginea fotbalului românesc.

Această plângere a fost făcută după ce gruparea ardeleană a sesizat Comisia de Disciplină pentru declaraţii ale lui Gigi Becali care, în opinia clujenilor, afectează imaginea fotbalului românesc, prin criticile aduse arbitrilor.

Afla mai multe despre: sepsiacs poli timisoarakuku,  

viewscnt
Articole similare