Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suspendare drastică primită de Buffon. Câte meciuri a fost suspendat portarul după ieşirea nervoasă din meciul cu Real Madrid

Suspendare drastică primită de Buffon. Câte meciuri a fost suspendat portarul după ieşirea nervoasă din meciul cu Real Madrid
Comentarii

Gianluigi Buffon a fost suspendat trei jocuri de UEFA, după ieşirea nervoasă la adresa arbitrului partidei pe care Juventus a disputat-o la Madrid, cu Real, în Liga Campionilor.

Buffon a părăsit-o pe Juventus la finalul sezonului recent încheiat şi, potrivit presei internaţionale, va semna cu PSG. În acest caz, italianul nu va putea apăra poarta parizienilor la primele trei meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor, ediţia 2018/2019.

În minutul 90+3 al partidei Real Madrid-Juventus, din 11 aprilie, contând pentru returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, arbitrul Michael Oliver a acordat un penalty pentru o intervenţie a lui Benatia asupra lui Lucas Vasquez, în momentul în care scorul era de 3-0 pentru oaspeţi, acelaşi ca la Torino.

Portarul Gianluigi Buffon de la Juventus a fost eliminat pentru proteste după acordarea acestei lovituri de la 11 metri.

Cristiano Ronaldo a transformat în minutul 90+8 penaltiul care i-a adus echipei Real Madrid calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

După această partidă, Buffon a criticat prestaţia arbitrului englez Michael Oliver, despre care a spus că "are în loc de inimă un coş de gunoi".

"Sunt foarte mândru că fac parte din această echipă. Am realizat ceva incredibil, deşi eram într-o situaţie imposibilă. Ultima acţiune? Arbitrul a fluierat un fault pe care doar el l-a văzut. El nu are inimă, are în loc de inimă un coş de gunoi. Dacă nu ai personalitate şi curaj, atunci du-te în tribune şi urmăreşte meciul alături de soţie cu un Sprite şi chipsuri. Este nevoie de o anumită sensibilitate pentru a înţelege importanţa anumitor momente în teren", a declarat Buffon, după meciul de la Madrid.

Afla mai multe despre: juventustorinoreal madridliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare