Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suspendare imensă pentru Sandro Tonali după ce a pariat ilegal pe propria echipă! Cât va sta în afara gazonului

Suspendare imensă pentru Sandro Tonali după ce a pariat ilegal pe propria echipă! Cât va sta în afara gazonului

Premier League

Comentarii

Sandro Tonali (23 de ani) este unul dintre cei şase fotbalişti deconspiraţi în scandalul pariurilor ilegale din Italia.

Sandro Tonali a primit o suspendare imensă după ce a pariat pe meciurile propriei echipe, AC Milan la acea vreme, pe platforme de pariuri ilegale.

Mijlocaşul celor de la Newcastle, cumpărat de "coţofene" pentru suma de 70.000.000 de euro în această vară, de la AC Milan a impresionat de la venirea în Anglia.

Sandro Tonali, suspendare de 10 luni

Conform Gazzetta Dello Sport, Tonali va primi o suspendare de 10 luni de zile, timp în care nu va putea evolua pentru Newcastle sau pentru Squadra Azzurra.

Pe lângă perioada pe care o va petrece în afara gazonului, Tonali va fi nevoit să parcurgă un plan de reabilitare, pentru a-l ajuta cu problema dependenţei de pariuri sportive.

Un alt caz petrecut la o echipă din Anglia este cel al englezului Ivan Toney, jucător cotat la 50 de milioane de euro, înaintea suspendării sale, conform Transfermarkt.

Jucătorul celor de la Brentford a fost suspendat timp de opt luni de zile pentru pariuri plasate pe parcursul a mai mulţi ani de activitate fotbalistică.

Sandro Tonali, Nicolo Fagioli, Nicolo Zaniolo, Stephan El Shaarawy, Federico Gatti şi Nicola Zalewski sunt cei şase jucători implicaţi în scandalul pariurilor ilegale din Italia.

Fagioli a primit o suspendare de şapte luni de zile.

 
 

Afla mai multe despre: sandro tonaliitalianewcastleac milan 

viewscnt
Articole similare