Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suspendarea lui Ionuţ Cioinac, redusă la jumătate de Comisa de Recurs a FRF

Suspendarea lui Ionuţ Cioinac, redusă la jumătate de Comisa de Recurs a FRF

CSM Poli Iași

Comentarii

Comisia de recurs a FRF a redus de la patru la două jocuri suspendarea dictată de Comisia de Disciplină fotbalistului formaţiei CSM Poli Iaşi Ionuţ Cioinac, după meciul cu Dinamo, din etapa a XIX-a a Ligii I, informează LPF.

Însă Cioinac rămne cu penalitatea sportivă de 5.000 de lei. Hotărârea este definitivă pe plan intern, putând fi atacată la TAS.

Mijlocaşul echipei CSM Poli Iaşi, Ionuţ Cioinac, eliminat de pe teren în minutul 51, a declarat la finalul meciului cu Dinamo că arbitrul Sebastian Colţescu nu mai gândeşte după tentativele de suicid.



"Acest arbitru poate a primit ordin. Nu am pus mâna, nu m-am dus la el şi nu l-am făcut nesimţit. Zice că m-am dus, l-am împins şi l-am făcut nesimţit. Cum poate să inventeze aşa ceva? Şi colegii mei s-au dus la el şi i-au spus: nu te-a făcut nesimţit. Nu trebuie delegat. După tentativele alea de omor nu mai gândeşte. Nu prea a fost penalti la faza aceea, din ce am înţeles. Dar poate Poli Iaşi nu are voie în play-off. Ne lasă fără cuvinte aceşti oameni şi îşi bat joc de munca noastră. Vine acest om într-un minut şi ne distruge munca. Până acum n-am vorbit de arbitraj. Dar nu se poate să ne arbitreze un asemenea arbitru. Numai aşa a ţinut-o din minutul cinci, pleacă de-aici că îşi dau roşu. Este peste puterea mea de înţelegere", a spus Cioinac după meciul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Formaţia Dinamo a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, arbitrat de Sebastian Colţescu, în care de la oaspeţi au fost eliminaţi doi jucători. Au marcat Steliano Filip '8 şi Paul Anton '52 (penalti) pentru Dinamo, respectiv Platini '41 pentru oaspeţi. În minutul 51, de la oaspeţi a fost eliminat Cioinac. În minutul 90+2, a fost eliminat şi Frăsinescu.

Afla mai multe despre: cioinaccsm iasisuspendare 

viewscnt
Articole similare