Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suspendat pentru meciul cu Concordia, Mitriţă riscă să rateze finalul anului: "Aşa are glezna!" | Chiajna - Craiova, joi, ora 20:00, Telekom Sport 1

Suspendat pentru meciul cu Concordia, Mitriţă riscă să rateze finalul anului: "Aşa are glezna!" | Chiajna - Craiova, joi, ora 20:00, Telekom Sport 1
Comentarii

Universitatea Craiova are programat la mijlocul acestei săptămâni un meci extrem de dificil, pe gazonul sintetic de la Chiajna. Concordia - Universitatea se joacă joi, de la ora 20:00, şi va fi în direct pe Telekom Sport 1.

Tehnicianul Devis Mangia se confruntă cu probleme de efectiv înaintea meciului cu Concordia, din etapa a 18-a. Isaac Donkor este în continuare accidentat, în timp ce Alexaandru Mitriţă este suspendat pentru partida de la Chiajna. Golgheterul oltenilor acuză şi unele probleme medicale, iar tehnicianul Devis Mangia se teme să nu îl fi pierdut pentru tot restul anului.
 
"Mitriţă este suspendat, dar nu era pregătit să joace. Are glezna aşa! Nu ştiu ce i s-a întâmplat, ştiu doar că a venit cu glezna aşa. S-a antrenat foarte puţin astăzi.
 
Este un meci dificil, pentru valoarea echipei din Chiajna, dar şi pentru starea vremii şi pentru gazon, care este diferit faţă de cel cu care suntem obişnuiţi. Este un meci dificil, dar avem calităţile pentru a cştiga acest meci", a explicat Mangia la conferinţa de presă.
 
 
"Va fi un meci foarte greu, pe un teren foarte greu. Trebuie să fim foarte competitivi şi foarte agresivi, pentru că trebuie să câştigăm. Terenul nu e o scuză pentru acest meci, trebuie să câştigăm", a completat fundaşul portughez Tiago Ferreira.
 
Înaintea meciului cu Concordia, oltenii au făcut din nou referire la calitatea arbitrajelor din Liga I. Suspendarea lui Mitriţă pentru cumul de cartonaşe galbene i-a deranjat cel mai tare pe oficialii din Bănie.
 
"Nu vreau să vorbesc, pentru că nu este o luptă între mine şi arbitri. Am zis doar că nu a fost normal ce s-a întâmplat în ultimele trei meciuri, cu foarte multe cartonaşe galbene şi foarte puţine faulturi.  Dar nu este o problemă. Nu arbitrii sunt problema noastră, noi trebuie să fim pregătiţi pentru meci", a mai spus Mangia. 

Afla mai multe despre: u craiovamitritamangiavideoconferintaliga 1 

viewscnt
Articole similare