Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suspendaţi de ANAD, Astra a arătat nepăsare faţă de propriii jucători: ”Nu ne-a căutat nimeni”. Unde ar putea ajunge Takayuki Seto după revenirea pe gazon | EXCLUSIV

Suspendaţi de ANAD, Astra a arătat nepăsare faţă de propriii jucători: ”Nu ne-a căutat nimeni”. Unde ar putea ajunge Takayuki Seto după revenirea pe gazon | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, Takayuki Seto a discutat despre viitorul său, odată cu încheierea suspendării sale.

Takayuki Seto şi-a servit suspendarea şi este gata pentru revenirea în teren. Rămânând liber de contract în doar câteva zile, japonezul va fi disponibil gratis şi ar fi interesat să se întoarcă în România. Seto a dezvăluit că este ataşat de ţara noastră, unde şi-a legat prietenii şi ar fi fericit de ideea unei reveniri.

Însă, motivul pentru care acesta nici nu a considerat că ar putea rămâne la Astra este felul în care el şi colegii săi suspendaţi au fost trataţi de club. Mijlocaşul japonez a dezvăluit că, după întreg scandalul cauzat de ANAD, nicio persoană din cadrul clubului giurgiuvean nu a luat legătură cu vreunului dintre jucători, fotbalişti aflaţi totuşi sub contract cu echipa.

Unde ar putea ajunge Takayki Seto după revenirea pe gazon

”Încă nu am primit oferte, ceva concret. Aştept oferte. Eu mai am până pe 15 iunie contract. Voi pleca liber de contract. De când am fost suspendat nu prea am vorbit cu cineva de la club. Sunt dezamăgit, da.

Îmi pare rău pentru ce am făcut, am greşit, dar de când am fost suspendat nu ne-a căutat nimeni de la club. Cu Ioniţă nu am mai vorbit din ianuarie. De atunci de când a dat prima declaraţie nu am mai vorbit cu el. Nu, nu suntem supăraţi.

Suntem în aceeaşi situaţie şi eu deja am terminat suspendarea şi sper să fie la fel şi ceilalţi. Îmi doresc să joc fotbal pe teren şi dacă primesc o ofertă din România, sigur că o să fiu acolo. M-am acomodat acolo, am crescut acolo, am prieteni şi mă simt bine acolo şi vreau să joc acolo”, a declarat Takayuki Seto, pentru Telekom Sport.

VIDEO | Jucătorii giurgiuveni, în lacrimi după confirmarea retrogradării, în urma meciului Viitorul - Astra 1-0

Afla mai multe despre: liga 1anadsuspendări anadsuspendări astratakayuki seto 

viewscnt
Articole similare