Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Susţine că Dan Şucu tocmai a făcut "o greşeală majoră" în faţa fanilor rapidişti! Gestul acţionarului: "Nu ai cum pe faţă să intri într-o coliziune cu suflarea vişinie" | EXCLUSIV

Susţine că Dan Şucu tocmai a făcut "o greşeală majoră" în faţa fanilor rapidişti! Gestul acţionarului: "Nu ai cum pe faţă să intri într-o coliziune cu suflarea vişinie" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timişoara, continuă să ţină aproape de acţionarul majoritar de la Rapid, Dan Şucu. Afaceristul ieşit din fenomen consideră neinstalarea lui Marius Şumudică pe banca tehnică drept un afront la adresa suporterilor vişinii.

Marian Iancu consideră că Adi Mutu putea fi ţinut la Rapid

Rapidist declarat, Marian Iancu a urmărit ultimele evenimente din Giuleşti, acolo unde Cristiano Bergodi a fost instalat în locul lui Adrian Mutu, plecat la Neftchi Baku. Fostul acţionar din Liga 1 consideră că plecarea "Briliantului" ascunde de fapt intenţia reală a conducerii actuale, care nu ar fi fost convinsă să continue cu antrenorul pe bancă. 

"Am întâlnit în ultimul timp ce se întâmplă, în special Rapid, pentru că sunt rapidist declarat şi mereu am fost mai aproape de fenomentul de la Rapid. Cred că cel mai important transfer făcut de Rapid a fost Şucu în calitatea de acţionar majoritar. 

Nu se întâmplă nici în Liga 2 ca toată pregătirea s-o faci cu un antrenor, iar cu o săptămână înainte să plece. N-ai niciun fel de scuză să se întâmple asta. Nu-mi aduc aminte să se întâmple aşa ceva, iar la o echipă de nivelul Rapidului nu are cum să se întâmple. 

Eu sunt sigur că acolo sunt alte probleme, pentru că dacă voia să-l ţină pe Mutu, îi dădea (n.r. - mai mulţi bani). Nu cred că e plătit acolo unde s-a dus atât de bine, încât Şucu să nu-şi permită să completeze cu bonusuri sau cu altă posibilitate", a declarat fostul patron al Politehnicii Timişoara, pentru Orange Sport. 

Refuzul de a-l instala pe Marius Şumudică la Rapid, "o greşeală majoră", în viziunea lui Marian Iancu

Marian Iancu consideră că Dan Şucu nu este pe aceeaşi lungime de undă cu fenomentul din jurul clubului Rapid, iar neinstalarea lui Marius Şumudică a fost doar un alt exmplu elocvent. 

Din punctul său de vedere, rezultatele ar fi fost doar un bonus, faţă de starea de spirit care ar fi existat la Rapid odată cu sosirea lui "Şumi". 

"Nu trebuia să se întâmple (n.r. - plecarea lui Mutu în pragul noului sezon) şi faptul că nu ai apelat la Şumudică e o greşeală majoră şi cred că a făcut-o în cunoştinţă de cauză. 

Cred că-şi caută o ieşire din clinciul ăsta care-l strânge din ce în ce mai tare pe domnul Şucu. Nu ai cum pe faţă să intri într-o coliziune directă cu suflarea rapidistă. ADN-ul rapidist e incomplet fără Şumudică. Dacă nu alimentezi starea de spirit, dacă nu ai grijă de starea de spirit, atunci nu ai înţeles nimic. 

Şumudică trebuia adus, completat ADN-ul alb-vişiniu, cu rezultate bune, rele, completai veriga lipsă din centenar, că şi aşa nu ai avut niciun rezultat. Acest club trăieşte prin sine, nu prin rezultate. 

Lui Şucu i-am spus, într-o declaraţie, că n-o să fie niciodată iubit în Giuleşti, că nu e de acolo, nu e din puzzle. Cred că exit-ul lui Şucu va fi cât de curând, pentru că-şi va da seama că nu e nici măcat talentat în domeniul fotbalistic", a adăugat Marian Iancu, la Orange Sport. 

De asemenea, Marian Iancu crede că Dan Şucu va acumula greşeli până în punctul plecării de la Rapid Bucureşti

Afla mai multe despre: dan sucumarian iancumarius sumudicacristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare