Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Susţinere surpriză! "Nu putem uita asta. Sunt sigur că acest gol îl va ajuta". Ronaldo îi ţine partea lui Neymar

Susţinere surpriză! "Nu putem uita asta. Sunt sigur că acest gol îl va ajuta". Ronaldo îi ţine partea lui Neymar

Cupa Mondială

Comentarii

S-a pus foarte multă presiune pe Neymar înainte de Campionatul Mondial, iar la capătul primei victorii, starul Braziliei a răbufnit, plângând pe teren. Fostul mare atacant brazilian, Ronaldo, le cere conaţionalilor să nu uite că Neymar vine după o accidentare.

Fostul internaţional brazilian este de părere că golul marcat cu Costa Rica îl va elibera pe Neymar, iar acesta va avea evoluţii mult mai bune în meciurile viitoare.

"Nu putem uita că Neymar a revenit după o accidentare serioasă la picior. Acum, îşi recâştigă încrederea. Sunt sigur că acest gol îl va ajuta din punct de vedere al moralului. Încearcă să le facă pe toate, driblează, aleargă, luptă şi caută soluţii. Va avea încrederea să fie liderul Selecao", a spus fostul mare atacant, după vicoria cu Costa Rica.

Imediat după finalul partidei Brazilia - Costa Rica, Neymar s-a prăbuşit pe teren şi a început să plângă. A fost primul gol reuşit de starul brazilian la acest turneu final, asta în condiţiile în care Neymar a revenit de curând pe gazon după o accidentare gravă la gleznă.

"Nu toată lumea ştie prin ce am trecut ca să ajung aici. Am plâns de fericire. A fost o descătuşare. În viaţa mea, lucrurile nu au fost niciodată simple. Nici acum nu e cazul. Visul merge înainte. Felicitări pentru acest meci, băieţi!", a fost mesajul lui Neymar postat pe Twitter, după meci.

Afla mai multe despre: cm 2018neymarronaldo,  

viewscnt
Articole similare