Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Susţinere totală pentru Edi Iordănescu din partea suporterilor FCSB: "Noi vrem performanţă, nu spectacol"

Susţinere totală pentru Edi Iordănescu din partea suporterilor FCSB: "Noi vrem performanţă, nu spectacol"

FCSB

Comentarii

FCSB merge ceas in Liga I. Echipa are şase victorii consecutive.

In ciuda acestui aspect, echipa nu are linişte. Conform unor zvonuri, Gigi Becali, patronul echipei, este nemulţumit de faptul că formaţia nu oferă spectacol, ci doar rezultate.

Edi Iordănescu preferă rezultatele, in detrimentul spectacolului. Atfel că cerinţele se bat cap in cap.

In această ecuaţie au intervenit suporterii care il susţin necondiţionat pe Edi Iordănescu.

"În numele Peluzei Nord, în numele tuturor suporterilor, transmit un singur lucru. Edi Iordănescu va fi susţinut necondiţionat şi dacă, Doamne, fereşte" se întâmplă ceva nu mai văd niciun alt antrenor la Steaua (n.r. FCSB) şi înseamnă că nu mai avem practic pentru ce să luptăm.

Mai spun că acum, cu Becali, MM şi Edi suntem o echipă care câţiva ani poate defila în România. Sper ca Gigi să nu mai iasă la tv, pentru că atunci poate apărea jihadul. Noi susţinem performanţa, nu vrem spectacol. Nu ne interesează spectacolul, vrem titlul, vrem Cupa. Edi este dezamăgit, dar din această poveste, poate ieşi mai puternic”, a declarat Gheorghe Mustaţă la Radio Sport 1.

“Domnul Becali să ştie că pe noi nu ne interesează spectacolul, ne interesează rezultatul. Spectacol e la teatru şi cinema. Anul trecut CFR a luat campionatul cu 'bulan', arbitri, penalty şi fotbal canci. Cu 1-0, 1-0, 1-0, ba mai era un ofsaid sau penalty. Edi trebuie să aibă linişte la echipă, să aibă timp pentru pregătirea meciurilor, pentru ce a făcut până acum e minune", a mai spus liderul suporterilor.

Ce a declarat recent Becali:

”E foarte bine că Edi câştigă meciurile, dar nu e suficient. Eu i-am spus şi lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba. Eu vreau ca FCSB să marcheze şi să aibă posesia.

Deocamdată, mâna lui Edi nu s-a văzut, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul, nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, nici pe Octavian Popescu”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

Afla mai multe despre: fcsbedi iordănescugigi becali 

viewscnt
Articole similare