Experiențe împreună.
You are here:

Svetlana Kuzneţova, probleme mari înainte de turneele din America

Svetlana Kuzneţova, probleme mari înainte de turneele din Americagalerie foto

Tenis

Comentarii

A fost un an extrem de greu pentru fostul nr. doi mondial Svetlana Kuzneţova. Sportiva din Rusia a fost măcinată de accidentări (la încheietura mâinii drepte şi mai apoi la picior), probleme cu viza şi probleme cu antrenorul.

Problemele cu viza ar fi putut s-o împidice pe sportivă să participe la turneele din America. Odată rezolvată problema vizei, cu 11 ore înainte de primul meci de la Toronto, rusoaica a zburat cu primul avion şi a obţinut o performanţă foarte bună ţinând cond de condiţii: două victorii, înainte să piardă în faţa Simonei Halep.

Acum, la Cincinnati, a ajuns până în finală şi este la un singur pas de câştigare primului său titlu major după victoria de la Beijing din 2009. 

Rusoaica a povestit într-un material special pentru WTA cum a fost nevoită să ceară ajutorul unei alte jucătoare din circuit deoarece ea nu mai avea antrenor în momentul sosirii în America. Fostul său antrenor, Carlos Martinez, începuse colaborarea cu Daria Kasatkina.

”Când am primit viza pentru America nu mai aveam antrenor aşa că am mers la Carlos să-l întreb dacă vrea să mă ajute, dar el o pregătea deja pe Daria Kasatkina”, a spus Kuzneţova.

Apoi rusoaica a dezvăluit cum a mers la ”Daşa” pentru a-i propune să colaboreze amândouă cu Carlos: ”Am vorbit cu Daşa. I-am spus, uite, pot să te ajut cu orice dacă ai nevoie de mine. Am exerienţă în circuit şi pot să te ajut cu diferite lucruri dacă ai fi de acord să-l împărţim pe Carlos atunci când tu nu ai nevoie de el”. Tânăra jucătoare a acceptat propunerea venită de la mult mai experimentata sa prietenă, iar Kuzneţova se pregăteşte acum alături de Carlos Martinez.

Kuzneţova o va întâlni pe Keys în ultimul act al turneului de la Cincinnati. Finala va avea loc la ora 21. Câştigătoarea va primi un premiu de 544.500 de dolari şi 900 de puncte WTA, iar învinsa 269.576 de dolari şi 585 de puncte WTA.

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul