Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tackling dur al "Baciului" Gică Popescu la criticii naţionalei de tineret şi ai lui Ianis Hagi: "Sunt sătul, nu mai pot. Trebuie să fii tâmpit!"

Tackling dur al "Baciului" Gică Popescu la criticii naţionalei de tineret şi ai lui Ianis Hagi: "Sunt sătul, nu mai pot. Trebuie să fii tâmpit!"

Echipa națională

Comentarii

Gică Popescu (53 de ani) a vorbit în termeni duri despre criticii echipei naţionale de tineret şi ai lui Ianis Hagi (22 de ani). "Baciul" a spus că naţionala lui Adrian Mutu nu trebuie criticată pentru finalul jocului cu Danemarca şi, din contră, felicitată pentru că şi-a îndeplinit obiectivul de a se califica la EURO 2021 de tineret.

Gică Popescu, reacţie dură: "Trebuie să fii tâmpit! Sunt sătul!"

Naţionala de tineret s-a calificat la EURO 2021, al doilea turneu final consecutiv la care tricolorii mici vor participa, o performanţă foarte bună pentru România. "Baciul" s-a pus "scut" în faţa criticilor lui Adrian Mutu şi al jucătorilor de la U21, inclusiv Ianis Hagi.

"Trebuie să fii tâmpit să critici finalul jocului. Trebuie să fii tâmpit să nu apreciezi acest profesionalistm de care a dat dovadă naţionala. Ce era să facă? Să ducă peste adversar, să mergem peste adversar să pierdm? Când Dorinel a piedut mingea la un corner pe care îl aveam

cu Danemarca şi am pierdut jocul, toată lumea l-a criticat. Acum l-a criticat pe Mutu şi jucătorii au fost criticaţi pentru că nu au jcuat. Au făcut foarte pentru că şi-au îndeplinit obioectivul.



(n.r. - Ianis criticat) Nu mai pot să vorbesc despre Ianis pentru că de hateri sunt sătul"
, a spus Gică Popescu, după Clinceni - Viitorul 1-0.

Echipa naţională U21 României s-a calificat la EURO 2021 şi va participa pentru a doua oară consecutiv la un turneu final pentru această categorie de vârstă. Europeanul se va desfăşura în vara anului viitor, în Ungaria şi Slovenia. La precedentul EURO, naţionala antrenată atunci de Mirel Rădoi a ajuns până în semifinale şi şi-a asigurat, astfel, prezenţa la Olimpiadă, după 55 de ani.

Afla mai multe despre: gica popescuechipa nationalau21ianis hagicritici 

viewscnt
Articole similare