Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tactica de negociere a şefilor de la FRF, comparată cu mersul ”la târg” de Ionuţ Lupescu: ”Nu au avut un plan B sau C, e o nebuloasă” | EXCLUSIV

Tactica de negociere a şefilor de la FRF, comparată cu mersul ”la târg” de Ionuţ Lupescu: ”Nu au avut un plan B sau C, e o nebuloasă” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Laszlo Boloni a venit la Bucureşti pentru a discuta despre preluarea echipei naţionale, însă negocierile ar fi eşuat.

Laszlo Boloni a zburat de la Nisa la Bucureşti pentru a discuta cu oficialii FRF despre o posibilă colaborare.

După ce a fost aşteptat şi ”preluat” de la aeroport de Mihai Stoichiţă, antrenorul de 68 de ani a petrecut următoarele zile în compania directorului tehnic al FRF.

Cei doi au discutat şi chair au negociat la sediul federaţiei pentru ore bune, însă Boloni a plecat de la Bucureşti fără să dea un răspuns final şi nici nu le-a mai răspuns la telefon celor de la FRF câteva zile.

În final, se pare că antrenorul s-ar fi decis să refuze oferte de a prelua echipa naţională, spre dezamăgirea multor fani ai României.

Variantele rămase sunt Adi Mutu şi Edi Iordănescu, iar Ionuţ Lupescu este de părere că acest lucru se datorează felului în care federaţia a decis să parcurgă negocierile.

Tactica de negociere a şefilor de la FRF, comparată cu mersul ”la târg” de Ionuţ Lupescu

Lupescu a punctat că după plecarea lui Rădoi, şefii de la FRF nu au avut vreun plan specific, ci au negociat ca ”la târg” cu diverşti antrenori.

S-a văzut în ultimii opt ani unde s-a ajuns cu managementul pe care l-au avut cei de la federaţie. Probabil că lumea... nu e atractiv pentru ei să preia echipa naţională.

Probabil că nu le convin anumite măsuri impuse de cei de la federaţie şi atunci sigur că oamenii îşi văd de treabă. Federaţia cu siguranţă nu are bani să răscumpere un antrenor şi de aia s-a ajuns unde s-a ajuns (n.r. cu Dan Petrescu).

Boloni e un om care a antrenat pe undeva cu succes, dar nu ştiu care sunt discuţiile, dacă chiar îşi doreşte să vină sau dacă cei de la federaţie chiar îl vor. Totul este o nebuloasă.

Ceea ce e clar e că după plecarea lui Rădoi, ei nu au avut un plan B sau un plan C. De aceea acum e ca la un târg aşa, te duci să faci oferte şi să cumperi”, a declarat Ionuţ Lupescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionuţ lupescu 

viewscnt
Articole similare