Experiențe împreună.
You are here:

TACTICS cu Andrei Vochin | FCSB vs Viitorul. Cum a încercat "curajosul Hagi" să pună presiune pe Dică şi răspunsul acestuia

TACTICS cu Andrei Vochin | FCSB vs Viitorul. Cum a încercat "curajosul Hagi" să pună presiune pe Dică şi răspunsul acestuia

Tactics

TACTICS, episodul 6 | În fiecare săptămână, Andrei Vochin şi Mihai Dolinschi vă prezintă rubrica TACTICS, pe www.telekomsport.ro, unde vorbim numai şi numai despre fotbal şi despre modul în care antrenorii din campionatul intern sau din ligile mari ale Europei încearcă să-şi surprindă adversarii.

În această ediţie analizăm modul curajos în care Gheorghe Hagi a decis să abordeze meciul cu FCSB, din ultima etapă. FCSB s-a impus cu 2-1, însă echilibrul s-a rupt abia după golul sclipitor reuşit de Constantin Budescu. 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.