Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tade şi-a uitat trecutul "roş-albastru" şi s-a integrat instant la Dinamo! FOTO | Mesajul postat astăzi, alături de Nistor

Tade şi-a uitat trecutul "roş-albastru" şi s-a integrat instant la Dinamo! FOTO | Mesajul postat astăzi, alături de Nistorgalerie foto

Superliga

Comentarii

Gregory Tade a semnat cu Dinamo după venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică şi trage din greu pentru a ajunge cu pregătirea la 100% astfel încât să poată pune umărul la atingerea obiectivului fixat de "câini": calificarea în play-off.

Fost golgheter al Ligii 1 cu CFR Cluj şi cu un sezon petrecut la FCSB, Tade pare să fi uitat deja că a jucat pentru două dintre rivalele roş-albilor, iar astăzi a publicat un mesaj motivaţional din sala de forţă, acolo unde se afla alături de căpitanul Dan Nistor.

  • Gregory Tade şi Dan Nistor nu vor face parte din lotul lui Dinamo în această seară. Tot din tribune vor urmări meciul şi Laurenţiu Corbu şi Ivan Pesic.

Dinamo o întâlneşte în această seară pe Gaz Metan Mediaş, de la 20:30, în direct pe Telekom Sport 1, într-un meci extrem de important pentru calificarea în play-off.

"Nu trebuie să mă vezi peste tot, nu trebuie să primeşti un semn de la mine mereu, dar să ştii un lucru: "Întotdeauna trag cât de tare pot. Întotdeauna!" Vom avea căpitanul alături în scurt timp!", a scris Tade.

 

Afla mai multe despre: tadenistorpostare 

viewscnt
Articole similare