Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tăiere uriaşă de salarii la Viitorul Constanţa! Gică Hagi şi-a scăzut şi lui salariul. Cât va primi acum "Regele"

Tăiere uriaşă de salarii la Viitorul Constanţa! Gică Hagi şi-a scăzut şi lui salariul. Cât va primi acum "Regele"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a găsit repede soluţia pentru a menţine pe linia de plutire situaţia financiară de la Viitorul Constanţa.

Patron şi antrenor in acelaşi timp, şi bazându-se doar pe veniturile sale şi ale sponsorilor, şi ei afectaţi de pandemia de coronavirus, “Regele” şi-a anunţat jucătorii planul de viitor. Astfel, toţi fotbaliştii vor avea înjumatatite contractele până în vara lui 2021. Rivaldinho şi compania au acceptat situţia şi vor semna acte adiţionale valabile pentru perioada impusă de Hagi.

Acelaşi lucru l-a anunţat joi şi preşedintele clubului, Gheorghe Popescu. De altfel, fostul mare internaţional a anunţat că Viitorul respinge ideea de a trimite jucătorii în şomaj tehnic, aşa cum s-a întâmplat, de exemplu, la Poli Iaşi, dar şi la alte echipe din străinătate. 

Gică Popescu a spus şi ce se întâmplă cu salariul lui Gică Hagi: "Antrenorul principal are unul dintre cele mai mici salarii din club. Gică are salariu ca să îl aibă pe hârtie. Este la nivelul celui mai mic salariu din club. Dar şi salariul ăla mic al lui Gică se reduce, conform nivelului salarial, nu sunt excepţii".

În urmă cu ceva timp, Gică Hagi a declarat că, în acte, salariul său este cel minim. Salariul minim net în România este de 1346 lei. Astfel, în această perioadă, Hagi va primi un salariu sub 1000 de lei. 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare