Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tăieri salariale la FCSB? ”După ieşirea din Conference, pot avea probleme. `Nu mai am nevoie de tine. De ce să mai dau bani?`” | EXCLUSIV

Tăieri salariale la FCSB? ”După ieşirea din Conference, pot avea probleme. `Nu mai am nevoie de tine. De ce să mai dau bani?`” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Prezent în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru a declarat că n-ar trebui să mire pe nimeni dacă, în următoarele luni, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, va ieşi public şi va declara că intenţionează să micşoreze bugetul de salarii.

În opinia lui ”Pandi”, eşecul calificării în grupele Conference League îl poate determina pe Gigi Becali să strângă cureaua curând, iar cei care ar urma să fie afectaţi ar fi cei cu salariile cele mai mari. În special Vlad Chiricheş şi Damjan Djokovic.

  • Vlad Chiricheş primeşte 400.000 de euro pe an, în timp ce Damjan Djokovic este recompensat cu aproximativ 250.000 de euro pe an.

Basarab Panduru: ”Toţi cu salarii mari pot avea probleme”

Fostul internaţional român consideră că un singur jucător este de neatins la FCSB, din punct de vedere al salariului: Florinel Coman. 

Din contră, ”Pandi” este de părere că ”aripa” ar merita chiar o mărire de salariu pentru jocul arătat în această perioadă.

Din momentul în care au ieşit din Conference, toţi cu salariile mari pot avea probleme. `Nu mai am nevoie de tine. De ce să dau eu, tată, banii, că mai bine nu-i mai dau`.

Acum, noroc că nu ai nevoie de plapumă acum şi mai dai. E mai cald şi stai cu picioarele afară. Mai târziu, probabil prin noiembrie: `Plapuma nu-mi ajunge, stai să mai tăiem puţin. Băgăm forfecuţa puţin şi scăpăm de salarii`.

Cele mai mari salarii cred că le au Chiricheş şi Djokovic. Băluţă nu la nivelul lor.

La Coman, da. Nu cred că putem să umblă. Din contră, poate să-i mai adăugăm ceva la cât de bine arată. Pare că, în momentul acesta, multe lucruri bune se întâmplă între cei doi, Coman şi Olaru”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab pandurugigi becali 

viewscnt
Articole similare