Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Takayki Seto se joacă cu minţile ”militarilor” înaintea duelului direct: ”Steaua este cea care este în Liga 1”

Takayki Seto se joacă cu minţile ”militarilor” înaintea duelului direct: ”Steaua este cea care este în Liga 1”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti o va înfrunta pe CSA Steaua, joi, de la ora 19:30, în a 11-a etapă a Ligii 2.

Petrolul Ploieşti va primi vizita Stelei joi seara, în ce se anunţă primul test adevărat pentru formaţia prahoveană. Lider în Liga 2 după 10 etape, echipa pregătită de Nicolae Constantin este neînvinsă şi are aproape maxim de puncte, câştigând nouă din partidele disputate în campionat.

Însă, Petrolul înfruntase adversare mai comode până acum, iar Steaua va fi primul test real pentru echipa din Ploieşti. Trupa lui Daniel Opriţa are ca obiectiv play-off-ul şi se ţine bine până acum, deşi, pe alocuri, rezultatele au mai lăsat de dorit.

Takayki Seto se joacă cu minţile ”militarilor” înaintea duelului direct

Şase puncte despart cele două echipe, cu Petrolul lider detaşat şi Steaua pe poziţia a cincea a eşalonului secund. Va fi prima întâlnire între cele două după promovarea ”militarilor”, însă unul dintre jucătorii prahoveni consideră că a mai înfruntat-o pe Steaua, atunci când juca împotriva FCSB-ului.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea întâlnirii directe, Takatuki Seto a recunoscut că el nu consideră echipa armatei continuatoarea Stelei, ci pe FCSB: ”Pentru mine, Steaua este cea care este în Liga 1 acum. Aşa cred eu”, a declarat Seto.

Partida dintre Petrolul Ploieşti şi CSA Steaua se va disputa joi, de la ora 19:30, şi poate fi urmărită, în direct, pe telekomsport.ro, în format live text.

Afla mai multe despre: csa steauafcsbpetrolul ploieştipetrolul steauatakayuki seto 

viewscnt
Articole similare