Experiențe împreună.
You are here:

Takayuki Seto a semnat cu o mare echipă din România. OFICIAL | Revenire surprinzătoare a japonezului

Takayuki Seto a semnat cu o mare echipă din România. OFICIAL | Revenire surprinzătoare a japonezuluigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Takayuki Seto şi-a ispăşit pedeapsa primită pentru dopaj şi a semnat cu una dintre marile echipe din România.

Pe 26 septembrie 2020, Takayuki Seto a fost suspendat pentru dopaj, după ce a fost surprins la o clinică în timp ce i se administrau substanţe vitaminizante în cantităţi interzise de ANAD. Ajuns la 35 de ani, mijlocaşul japonez nu renunţă însă la fotbal.

Takayuki Seto şi-a ispăşit între timp suspendarea şi îşi va continua cariera în Liga 2, unde a semnat cu una dintre marile echipe din România.

Takayuki Seto a semnat cu o mare echipă din România. Revenire surprinzătoare a japonezului

Petrolul, una dintre marile echipe din România, a anunţat oficial că Takayuki Seto a semnat şi îşi va continua cariera pe ”Ilie Oană”.

”Takayuki Seto îşi va continua, astfel, cariera pe „Ilie Oană”, aici unde a şi început prima sa aventură în fotbalul românesc, în 2007, la CSM FC Ploieşti.

Cariera lui Seto a continuat, ulterior, la Astra Giurgiu, cu unele mici „intreruperi”, atunci când a evoluat pentru Osmanlispor (Turcia), Ventforet Kofu (Japonia) sau FK Riga (Letonia), în palmaresul său figurând un titlu, o Cupă şi o Supercupă ale României, precum şi Cupa Letoniei”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Petrolului.

Pe lângă Seto, Petrolul l-a transferat şi pe Constantin Stoica, un atacant de 28 de ani care a mai jucat pentru CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reşiţa, FC Caransebeş, SCM Piteşti, FC Argeş, Academica Clinceni, Ripensia Timişoara, Sportul Snagov şi, ultima dată, la Gloria Buzău.

Seto a stat 8 luni pe margine după ce a fost suspendat pentru dopaj

La începutul sezonului trecut, Takayuki Seto, Alexandru Ioniţă şi Kehinde Fatai au fost suspendaţi pentru dopaj. Cei 3 jucători, care erau atunci sub contract cu Astra, au urmat urmat un tratament intravenos la o clinică privată din Bucureşti.

Însă cantităţile care le-au fost administrate au fost mult mai mari faţă de cele acceptate de regulamente şi au intrat astfel în categoria dopaj. În urma acestui scandal, Seto a primit o suspendare de 8 luni, în timp ce Alex Ioniţă şi Kehinde Fatai au fost suspendaţi câte un an de fiecare.

viewscnt
Articole similare