Experiențe împreună.
You are here:

Talpan, acuzaţii grave la adresa lui Becali! Ar fi fost ameninţat de patronul FCSB: "O singură dată să mai fiu deranjat eu, mama mea sau partenera mea de viaţă şi voi formula plângere penală la Parchet!"

Talpan, acuzaţii grave la adresa lui Becali! Ar fi fost ameninţat de patronul FCSB: "O singură dată să mai fiu deranjat eu, mama mea sau partenera mea de viaţă şi voi formula plângere penală la Parchet!"

Fotbal intern

Comentarii

Florin Talpan a trimis o scrisoare către jurnalişti în care a comentat decizia ÎCCJ privind dosarul îl care îl acuză pe Gigi Becali (61 de ani) de calomnie şi cere daune. Mai mult, juristul CSA Steaua a dezvăluit că ar fi fost ameninţat de patronul FCSB, atât el, cât şi familia sa. Becali a pierdut procesul de calomnie intentat de Talpan, după ce a spus că juristul "are probleme mentale".

Conform lui Talpan, Gigi Becali ar fi trimis în ultima perioadă mesaje de ameninţare la adresa acestuia, dar şi în direcţia familiei juristului. Acuzele grave ale lui Talpan conţin detalii despre presupusele acţiuni întreprinse de latifundiar cu scopul de a-l intimida pe juristul Clubului Sportiv al Armatei.      

"Deoarece mi s-a cerut un punct de vedere privind soluţia ÎCCJ în dosarul având ca obiect răspundere civilă delictuală, recurent fiind Becali, vă informez punctual. Împotriva judecătoarei Nestor Beatrice Ioana deja am început să întreprind măsuri legale pentru ca aceasta să fie scoasă din magistratură, ca astfel de 'derapaje' să dispară în România. Fapta acestui judecător se încadrează în mod cert la abaterile disciplinare prevăzute în art. 99 lit. b) raportat la art. 991 din acelaşi act normativ - "exercitarea func'iei cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă" din legea 303/2004 privind statutul magistraţilor.

(...)

Un judecător care nu aplică legea, care este FORMATOR INM!!!!!!, un judecător "care scrie cărţi de drept civil şi procedură civilă", DAR CARE UITĂ CODUL DE PROCEDURĂ CIVILĂ DEOARECE VREA ŞI POATE NU ARE CE CĂUTA ÎN MAGISTRATURĂ. ÎCCJ nu avea competenţă şi atribuţii să judece motivele invocate de Becali, aspecte procedurale, ci trebuia să analizeze conformitarea hotărârii în raport cu regulile de drept aplicabile.

(...)

Referitor la faptul că Becali «moare de râs» privind  scrisoarea deschisă formulată de către mine în atenţia dlui Preşedinte Johannis şi opiniei publice, pot spune doar atât: trimiterea a zeci de mesaje de ameninţare pe telefon la diverse ore din zi şi noapte, apelarea fără drept şi fără acceptul meu, în scopuri de intimidare, reprezintă concurs de infracţiuni, de hărţuire şi ameninţare a familiei mele!

Spun asta tocmai pentru ca sunt un bun jurist, aşa cum îmi scria chiar el, în mesajele de ameninţare şi de hărţuire! O singură dată să mai fiu deranjat eu, mama mea, sau partenera mea de viaţă şi voi formula plângere penală la Parchet!

Şi tocmai pentru că sunt un bun jurist şi sunt în primul rând un om cu frica lui Dumnezeu, îl sfâtuiesc să se potolească, pentru că se află în termenul de încercare de 8 ani al condamnării cu suspendare pentru săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate aflate în concurs şi repercusiunile sunt grave dacă săvârşeşte alte infracţiuni în această perioadă!", spune Florin Talpan.

viewscnt
Articole similare