Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Talpan, atac virulent după ce Opriţa i-a cerut demisia la TV. Juristul Stelei a răbufnit la adresa antrenorului: "Nu minţi, te faci de râs. Eu câştig dosare în instanţă în faţa FCSB-ului"

Talpan, atac virulent după ce Opriţa i-a cerut demisia la TV. Juristul Stelei a răbufnit la adresa antrenorului: "Nu minţi, te faci de râs. Eu câştig dosare în instanţă în faţa FCSB-ului"

Steaua

Comentarii

Înfrângerea din derby-ul cu Dinamo de luni, scor 0-3, a agitat spiritele în cadrul clubului Steaua.

Imediat după meciul de luni seara de pe Arena Naţională, Daniel Opriţa a ieşit la declaraţii şi i-a cerut demisia lui Florin Talpan. La doar câteva ore distanţă, juristul roş-albaştrilor i-a răspuns antrenorului printr-un amplu mesaj postat pe pagina personală de Facebook.

"Daniel Oprita, nu mai minţi, deoarece te faci de râsul lumii!

M-ai sunat sâmbătă să mă iei la rost ca ti-am cerut demisia pentru rezultatele “remarcabile” obţinute de Steaua în play-off.

Nu ţi-am cerut demisia, dle Oprita! Am spus doar ca daca eu eram comandantul clubului te dădeam afară!

Sunt un perfecţionist! Atat timp cat eu castig dosare in Instanta, in faţa a cinci avocati ai Fcsb, atunci şi voi trebuie să castigaţi meciurile şi să fiţi pe locul 1.

Mi-ai inchis telefonul in nas ca un “bărbat” care ştie sa susţină o conversatie!

Te-am sunat inapoi sa te intreb de ce inchizi telefonul. A durat un minut !

Domnule Oprita, realitatea e că Steaua a fost umilită de Dinamo cu 3-0. A luat 5 goluri şi “a fost dezmembrată “ la Iaşi. A fost învinsă la Buzău !

De 5 etape, dle Oprita, Steaua nu mai bate nici o echipă!

De 5 etape,echipa s-a prăbusit “subit” si nu mai joacă nimic!

Steaua a luat 8 goluri în două etape, dle Oprita!!!

La orice club profesionist din lume, antrenorul şi-ar asuma toate aceste umilinţe!

La începutul sezonului vă lăudati în presă, dle Oprita, că aţi făcut lot pentru promovare, ca aţi avut mână liberă să alcătuiti o echipă si un lot pentru primul loc.  Dar nu a fost aşa!

Cum spuneau suporterii stelisti pe paginile lor: “Zero atitudine. Zero dăruire. Zero spirit de luptă. Zero onoare. Zero demnitate. Zero absolut.

Aici e Steaua Bucuresti, nu Juventus Colentina “ dle Oprita.

Dvs. sunteti ANTRENORUL echipei de fotbal Steaua. Ca antrenor ar trebui să vă asumaţi responsabilitatea pentru toate aceste umilinţe “ încasate “ de Steaua si de suporterii stelisti.

Un antrenor cu demnitate si coloana vertebrală ar trebui să îsi asume răspunderea totală pentru tot acest dezastru, pentru aceste umilinte încasate de Steaua în play-off.

Am spus şi o susţin: daca eu eram comandantul clubului te dădeam afară pentru incompetenţa!

M-ai sunat şi duminică si nu ţi-am raspuns, pentru că eu lucram la apărări în dosarul în care Fcsb cere anularea tuturor mărcilor clubului Steaua! Un nou dosar !!!!! Da! Un altul!

Eu nu aveam si nu am chef de ceartă.

Stimate antrenor cu “rezultate remarcabile”, eu nu îmi permit să stau duminica să ma cert la telefon si nici sa ii deranjez pe altii cu telefoanele! Nu stiu de ce m-ai blocat si nici nu mă intereseaza.Nu eu te deranjez!

Ai pierdut lamentabil aproape toate meciurile din play-off. Steaua a fost calcată în picioare si in loc sa iti asumi aceste umilinte ai ales să dai vina pe mine, ca să acoperi tot acest dezastru.

Esti un perdant, dle Oprita! Te-ai facut de ras! Locul 2 în Liga a 2-a?

In locul tau mi-ar fi rusine! În locul tău mi-aş asuma răspunderea si le-as cere scuze fanilor Stelei pentru toate aceste umilinte. Si pentru toate aceste minciuni!

Chiar nu iti este rusine să îti acoperi incompetenta si lipsa de rezultate? Nu e suficient că eu castig dosarele in instanta pentru Steaua (marcă, nume, palmares), acum trebuie sa fac si “joc de glezne “ in locul tau la antrenamente?

Dar tu, ca antrenor? Chiar nu ai nicio vină, dle Oprita? Chiar nu îti asumi nicio responsabilitate pentru umilintele astea?

Chiar nu ai pic de rusine faţă de toti oamenii care iubesc Steaua?

Nu eu, colonelul Florin Talpan este antrenorul echipei Steaua. Daniel Oprita este antrenorul echipei si el antrenează Steaua în fiecare zi.
Măcar să spui un simplu “îmi pare rău, îmi cer scuze fată de suporterii Stelei”si faţa de mine. Ar fi fost un gest de onoare!

Cum să iesi în fata presei la 10 minute după meci să spui că eu sunt de vina?Să minţi ca eu te-am sunat cand tu m-ai apelat?

Eu sunt de vină că Steaua a fost “dezmembrată” în play-off si a luat 8 goluri în două etape?

Dar să iesi in presă şi sa minţi cu nerusinare doar ca sa provoci un scandal artificial pentru a abate atentia de la rusinea ta, este ceva jenant!

Aici e Steaua Bucureşti, dle Oprita. Nu Juventus Colentina !!! La Steaua nu există locul 2, 3 sau 4. La Steaua există doar primul loc. La Steaua nu se acceptă umilintele pe care le-am trăit în acest play-off cu Otelul, Buzău, Dej, Dinamo si Poli Iasi. Să vă aduc aminte si de Metaloglobus, FC Brasov si Csikszereda?

Aici e Steaua, domnule Opriţa ! Asumati-vă cu demnitate răspunderea pentru tot acest dezastru, pentru toate umilinţele încasate cu dvs. antrenor pe terenul de fotbal.

Din păcate pentru Steaua si pentru fanii Stelei, eu sunt singurul om din clubul STEAUA care se luptă pentru ca STEAUA să obtină dreptul de promovare.

Anul trecut îmi doream să mergem la TAS, aveam tot dosarul pregătit. A venit ordinul de SUS si nu am fost lăsat să merg la TAS!

Acum încerc să mă lupt cu FRF în Justitie tot pentru STEAUA, pentru a obliga FRF să respecte regulamentele FIFA si UEFA.

Sunt singurul om din acest club care trăieste si suferă pentru Steaua si care se zbate din răsputeri să apere acest club. Nu eu sunt de vină că Steaua nu are drept de promovare.

Si nu eu sunt de vină că Iasiul si Dinamo ne-au dezmembrat, iar echipa s-a prăbusit în play-off după ce a terminat sezonul pe primul loc.
Rusine domnule Oprita pentru tot dar mai ales pentru faptul ca minti!"
, a fost mesajul postat de Florin Talpan.

Dinamo - Steaua 3-0

Dinamo a câştigat derby-ul cu Steaua, scor 3-0, în penultima etapă a play-off-ului din Liga a II-a. Meciul a fost întrerupt pentru scurt timp, după ce fanii au aruncat torţe în teren.

Giafer a marcat primul gol al meciului în minutul 78, iar Ghezzali a înscris în minutul 90+4 şi în minutul 90+9 (din penalty).

Meciul a fost întrerupt aproximativ 8 minute, în minutul 50, după ce fanii ambelor echipe au aruncat torţe în teren.

În clasament, Dinamo a urcat pe 3, cu 46 de puncte, la egalitate cu Oţelul, care are un meci mai puţin disputat.

Poli Iaşi este lider şi promovată, cu 57 de puncte, iar pe doi este Steaua, cu 49 de puncte, dar care nu are drept de promovare.

Afla mai multe despre: talpan 

viewscnt
Articole similare