Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Talpan l-a învins pe Becali şi declanşează un război intern la Steaua! Atac la Bixi Mocanu şi dezvăluire despre Victor Piţurcă: "Cu mine eram deja în Liga 2!"

Talpan l-a învins pe Becali şi declanşează un război intern la Steaua! Atac la Bixi Mocanu şi dezvăluire despre Victor Piţurcă: "Cu mine eram deja în Liga 2!"

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua a câştigat procesul cu Gigi Becali în privinţa palmaresului echipei din perioada 1947-2003, iar juristul Florin Talpan pare să se folosească de acest succes pentru a pune presiune pe conducerea clubului.

Talpan îl atacă direct pe comandandul Bixi Mocanu şi spune că acesta i-a pus "piedici" în războiul cu FCSB.

Juristul CSA Steaua spune că şi-ar dori să-şi asume el rolul de conducător al clubului şi se declară convins că, dacă el ar fi fost la cârmă, formaţia roş-albastră era acum deja în Liga a II-a.

Talpan susţine că a discutat inclusiv cu Victor Piţurcă pentru a negocia o venire a acestuia la CSA Steaua.



"Deşi, la început, colonelul Bixi Mocanu părea că dă dovadă că e alături de mine în lupta cu FCSB, acesta şi-a schimbat radical comportamentul şi opinia faţă de mine, făcându-mi numai probleme şi trimiţând comisii de control. A formulat fel de fel de rapoarte împotriva mea, încercând să-mi ia din timpul preţios pe care-l dau pentru pregătirea dosarelor la instanţele de judecată.

Aduceţi-vă aminte că pe 29 ianuarie aveam procesul pentru prejudiciu şi domnul colonel Mocanu a trimis comisiile de control după mine pentru nu ştiu ce declaraţii am dat eu. Doar să mă intimideze să nu ajung la proces! Eu aveam emoţii şi mă pregăteam pentru proces şi colonelul Mocanu a numit oameni care să mă verifice. Trăiesc o viaţă murdară la Steaua!

Aştept demisia lui Bixi Mocanu pentru că n-a promovat echipa. Să plece acasă toţi, de la Bixi Mocanu până la ultimul responsabil! Dacă eram lăsat în 2016 să înscriu echipa şi să mă ocup de ea în Liga 4, astăzi echipa era în Liga 2.

Da, îmi doresc mult funcţia de comandat al clubului Steaua! Am 18 ani aici şi am dovedit ce pot să fac. Eu mi-am dorit foarte mult să vină Piţurcă la Steaua! Am discutat cu el, dar nu vor cei din Minister. Coloneul Bixi Mocanu să-şi dea demisia!
”, a declarat Talpan la PRO X.
 

Afla mai multe despre: talpancsa steaua 

viewscnt
Articole similare