Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Talpan likes this! Schimbările pe care Becali nu voia să le facă niciodată! Decizia dureroasă luată de FCSB la miezul nopţii

Talpan likes this! Schimbările pe care Becali nu voia să le facă niciodată! Decizia dureroasă luată de FCSB la miezul nopţiigalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a pierdut definitiv dreptul de a folosi numele de ”Steaua Bucureşti”, iar clubul din prima ligă a pus în aplicare decizia judecătorilor.

Astfel, începând de azi, FCSB rămâne FCSB şi pe internet. Clubul patronat de Vasile Geambazi, după retragerea lui Gigi Becali, a decis să schimbe numele care apare pe site-ul echipei şi pe contul oficial de Facebook.

Unica zonă în care încă apare ”Steaua” este cea a adresei site-ului celor de la FCSB. www.steauafc.com încă nu a fost modificat, dar este probabil ca lucrurile să se schimbe şi acolo în perioada imediat următoare.

Pentru moment, FCSB a păstrat încă datele de palmares.

26 trofee Campioana Romaniei, 22 trofee Cupa Romanei, 6 trofee Supercupa Romaniei, 2 trofee Cupa Ligii, 1 trofeu Liga Campionilor, 1 trofeu Supercupa Europei”, este descrierea aleasă de FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbcsasteauabecaliliga 1facebook,  

viewscnt
Articole similare