Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tamaş, exploziv! S-a dezlănţuit când a văzut naţionala: "Ăştia suntem! Pe cine aducem?". Pe cine a pus la punct cu un mesaj tranşant

Tamaş, exploziv! S-a dezlănţuit când a văzut naţionala: "Ăştia suntem! Pe cine aducem?". Pe cine a pus la punct cu un mesaj tranşant
Comentarii

Fostul fundaş al naţionalei României, Gabriel Tamaş, a tras câteva concluzii după ce naţionala României a început cu stângul campania de calificare la Cupa Mondială din 2022. Veteranul de 37 de ani i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi, a cerut ca oamenii să realizeze la ce nivel sunt fotbaliştii români şi a cerut răbdare.

Gabi Tamaş, exploziv! "Nu v-aţi gândit niciodată că ăsta e nivelul jucătorilor chemaţi?"

Fotbalistul cu 67 de meciuri în echipa naţională a României a susţinut că Mirel Rădoi ar trebui să continue. De asemenea, a luat presiunea de pe tricolori, spunând că aceştia sunt la un nivel inferior aşteptărilor celor care-i urmăresc.

"Hai să-l punem pe Guardiola şi să vedem dacă face mai mult decât a făcut Rădoi. Jucătorii sunt tot ăia, asta e selecţia, au venit cei mai in formă jucători la naţională. Nu mai daţi vina pe antrenori. E şi greu pentru antrenori că îi cheamă de la echipele de lcub, joacă altfel la club. Aşa suntem, criticăm.

Nu v-aţi gândit niciodată că ăsta e nivelul jucătorilor chemaţi? Criticăm, criticăm, hai să-i ajutăm, să-i încurajăm. La alte echipe naţionale nu se întâmplă? Să fim alături de ei şi poate joacă altfel decât să le dăm în cap la fiecare convocare că nu ştiu ce a făcut ăla, staff-ul nu e bun, pe cine să aducem? Nici la victorii nu prea îi încurajăm, aştia suntem noi, răutăcioşi. După, dacă îi încurajăm, nu mai avem cancan la televizor să vorbească lumea. 

Văd critici peste critici, că Rădoi e de vină, Rădoi e de vină, a jucat Rădoi? Puneţi-l pe Guardiola sau pe cel mai bun antrenor din lume să-i antreneze. Ăsta e nivelul, ăştia suntem noi, aştia vor veni în continuare la naţională", a declarat Gabriel Tamaş.   

Tamaş: "Mergem în Germania şi câştigăm. Ce au peste noi?"

Naţionala României e pe locul al patrulea în grupa J, cu trei puncte, la egalitate cu Islanda. De cealaltă parte, Joaquin Caparros a dus-o pe Armenia pe primul al grupei, cu nouă puncte, peste Macedonia de Nord, locul secund, şi Germania, locul al treilea, ambele cu şase puncte. 

"Calificarea se joacă în continuare, cum a bătut Macedonia? Ce, noi nu putem să-i batem pe nemţi? Să nu ne mai facem calcule la locul 2, du-te şi câştigă orice meci, tragi linie la sfârşitul calificării şi vezi unde eşti. Nu mai faci calcule înainte. Mergem în Germania şi câştigăm. Ce au peste noi? Da, costă 900 de milioane. 

Daţi-i credit antrenorului naţionalei! Asta a fost selecţia, punct! Să vină alţii? De unde?", a mai spus fostul apărător al naţionalei României. 

Cu Mirel Rădoi în funcţia de selecţioner, naţionala României a înregistrat următoarele rezultate în drumul spre Cupa Mondială din 2022: victorie cu 3-2 în faţa Macedoniei de Nord şi înfrângeri cu Germania şi Armenia, 0-1, respectiv 2-3. 

Afla mai multe despre: gabriel tamasmirel radoiechipa nationalagabi tamas romaniagabi tamas echipa nationala 

viewscnt
Articole similare