Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tamaş i-a blocat pe cei prezenţi la conferinţă: "Sugeam Chupa Chups în avion. Îl scot, dar cum?". Continuarea e fabuloasă :) VIDEO

Tamaş i-a blocat pe cei prezenţi la conferinţă: "Sugeam Chupa Chups în avion. Îl scot, dar cum?". Continuarea e fabuloasă :) VIDEO

Superliga

Comentarii

Gabi Tamaş, personaj charismatic în fotbalul românesc, a povestit un moment petrecut în avionul cu care FC Voluntari s-a întors acasă, după înfrângerea de la Arad, cu UTA, scor 2-0.

La 37 de ani, Gabi Tamaş menţine un nivel bun pentru Liga 1 şi e om de bază la FC Voluntari. În cadrul unei conferinţe de presă, apărătorul central a anunţat că e pregătit să renunţe la postul de preşedinte şi, printre altele, a povestit un moment care l-a amuzat copios. 

Gabi Tamaş, atenţionat de un pasager că nu poartă mască

UTA Arad a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 1. Ilfovenii s-au întors acasă fără puncte, iar Gabi Tamaş a fost protagonistul unui moment inedit în avion. 

La un moment dat, un pasager l-a rugat să poarte corect masca. Gabi Tamaş şi-a păstrat calmul, a anunţat că lucrurile nu au degenerat, şi i-a răspuns în stilul caracteristic persoanei. 

"A fost o chestie în avion, da. S-a lămurit. Păcat că... Niciun scandal, nimic, că asta aşteptaţi. După meci, aşteptam avionul, a fost o întârziere şi o persoană... 

Sugeam un Chupa Chups. Şi mi-a spus să scot băţul de la Chupa Chups. Am zis că nu ştiu cum aş putea să-l scot. Asta a fost. Nu s-a întâmplat nimic altceva (n.r. - râde). Să scot băţul de la Chupa Chups şi să pun masca. I-am zis că dacă aş putea să-l scot, îl scot, dar cum să-l scot? (n.r. - râde)", a susţinut, amuzat, fundaşul în cadrul conferinţei de presă. 

FC Voluntari e pe locul 12 în Liga 1, cu şase puncte, după un start slab de sezon. Cu câteva luni în urmă, fostul fundaş al naţionalei a fost promovat în funcţia de preşedinte. 

În cadrul aceleiaşi conferinţe, Tamaş a vorbit şi despre naţionala mare antrenată de Mirel Rădoi şi a răspuns cu o ironie. 

VIDEO | Gabi Tamaş povesteşte momentul amuzant din avion

Afla mai multe despre: gabi tamasfc voluntari 

viewscnt
Articole similare