Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tamaş, pregătit de noul rol: ”Poţi să deschizi manualul de geografie şi vezi pe unde a jucat el! Înainte îi vorbeam cu tu, acum o să folosesc persoana a treia!”

Tamaş, pregătit de noul rol: ”Poţi să deschizi manualul de geografie şi vezi pe unde a jucat el! Înainte îi vorbeam cu tu, acum o să folosesc persoana a treia!”

Fotbal intern

Comentarii

Gabi Tamaş va rămâne la FC Voluntari, atât ca jucător, dar şi ca preşedinte.

Viitorul lui Gabi Tamaş părea incert după încheierea play-out-ului cu FC Voluntari, dar clubul ilfovean a confirmat acum că fostul internaţional va ocupa funcţia de preşedinte. Astfel, fostul fundaş al naţionalei va rămâne la club şi ca jucător, dar noul său rol va fi unul dublu, de preşedinte-jucător.

Alessandro Caparco fostul portar de la Concordia Chiajna şi Poli Iaşi a comentat numirea lui Gabriel Tamaş pe noua funcţie de la Voluntari, într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului Ovidiu Ionescu:

”Înainte vorbeam cu ”tu” cu el, acum de când a venit preşedinte trebuie să vorbesc la a treia persoană. Gabi Tamaş e imposibil să nu ştii cine e, dar nu îl ştiam ca persoană. Chiar am găsit o persoană extreordinară şi cred că dacă Voluntari a scăpat, cred că e mare meritul lui Gabi, în afară de mister Andone şi stafful lui.

Eu, sincer, ma aşteptam pentru ce am văzut la el. Chiar se implică la multe chestii şi chiar la un moment dat eram la o cafea cu el. I-am zis fac pariu că ajunge să fie presedinte. Eu cred că Gabi, când se lasă, peste ani, cred că poate să ajungă un preşedinte extraordinar de bun, mai ales pentru experienţa pe care a avut o in străinătate”, a declarat Alessandro Caparco în exclusivitate pentru Telekomsport.  

Fostul jucător de la Dinamo, Adrian Ropotan, a fost coleg cu Tamaş în cariera de fotbalist şi a remarcat experienţa pe care o are Tamaş la nivel de fotbalist profesionist. 

”Noi am şi jucat împreună suntem şi prieteni foarte buni. Sunt amintiri pe care le pot povesti şi unele pe care nu le pot povesti. Îţi impune respect prin felul lui de a fi. Nu îţi impune respect că te cearta sau...te uiţi la el ca şi cum...bai, omul ăsta chiar a jucat undeva, adică am ce să învăţ de la el. E o persoană total diferită faţă de toate celelalte pe care le-am cunoscut. Ai foarte multe de invăţat de la Gabi. 

A fost jucător, despre ce vorbim? Vorbim aceeaşi limbă cu jucătorii. Una e când pui un preşedinte care vine din exterior sau ştie ce se întamplă în fotbal din carţi sau că a trăit şi el lângă echipă şi alta e când pui un preşedinte care e un nume, a jucat undeva. Poţi să deschizi manualul de geografie şi vezi pe unde a jucat el. Clar nu poti sa te cerţi cu Tamaş! N-ai cum!” a spus Adraian Ropotan în exclusivitate pe Telekomsport. 

Afla mai multe despre: tamsş 

viewscnt
Articole similare