Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tampa Bay Lightning a demonstrat că merită să se menţină pe primul loc al clasamentului general al NHL

Tampa Bay Lightning a demonstrat că merită să se menţină pe primul loc al clasamentului general al NHL
Comentarii

În direct la Telekom Sport, Bolts au învins rivala din Florida, Panthers, cu 5-4 în prelungiri şi au ajuns la un total de 15 puncte din 16 maximum posibile în ultimele 8 partide.

Se ştia deja că derby-ul Sunshine State, dintre Tampa şi Florida, va fi un meci cu multe goluri: în primele 3 meciuri directe ale sezonului, cele două rivale marcaseră împreună 30 de goluri. Ultima confruntare directă din calendar nu a fost mai prejos şi Lightning conducea cu 2-1 după prima repriză şi cu 4-2 după 40 de minute.

Eroul gazdelor a fost debutantul Yanni Gourde, cu două goluri şi o pasă decisivă. Florida Panthers, care veneau după o serie incredibilă, de 6 victorii consecutive, au găsit puterea să egaleze de fiecare dată, pe baza hattrick-ului lui Nick Bjugstad (primul din carieră) şi a reuşitei lui Vincent Trocheck, în superioritate numerică.

Nu trecuseră nici 3 minute din repriza suplimentară de prelungiri şi gazdele au înscris golul victoriei, prin Brayden Point. Tampa a ajuns la 96 de puncte şi se menţine pe primul loc în NHL, în vreme ce Panthers au în continuare mari şanse să se califice în playoff, fiind prima echipă sub linie, la două puncte de Columbus Blue Jackets.

Joi dimineaţă, de la ora 02:30, Telekom Sport transmite în direct partida dintre Buffalo Sabres şi Calgary Flames.

 

Afla mai multe despre: tampa bay lightningpanthersnhlhocheitelekom sportexclusiv 

viewscnt
Articole similare